Jehovini svedoci!

Učlanjen(a)
26.04.2011
Poruka
55
Moj drug je jahovin svedok.
Tesko je to, obeleženi ste u startu.
Ja jednostavno ne mislim ništa o njima.

Član
Učlanjen(a)
24.01.2010
Poruka
667
Moj drug je jahovin svedok.
Tesko je to, obeleženi ste u startu.
Ja jednostavno ne mislim ništa o njima.

Pogledaj malo ovde Jehovini svedoci
Pomoće ti da izgradiš mišljenje o organizaciji Jehovinih svedoka koji kao i tvoj sagovornik Malecki jedno rade a drugo pričaju.
Ignorišu sve što im se ne sviđa.
Čisto da znaš,svi tekstovi na blogu su ISKLJUČIVO uzeti iz knjiga Jehovinih svedoka.

E da dodam , i u Hrvatskoj se polako ali sigurno raskrinkavaju ovi prevaranti.
Evo korisnog sajta sa puno informacija o Jehovinim svedocima
http://www.svjedoci.net/

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
Za poelbuster : Pošto si se dokazao kao okoreli protivnik Jehovinih Svedoka postavio bih jedno pitanje. Koja je religiozna organizacija pod božijim vođstvom ili koja je prava religiozna organizacija koja nema greški ? Ako odgovaraš navedi po imenu na primer Adventisti ili Mormoni ili Srpska pravoslavna crkva. Navedi religioznu organizaciju po imenu.

Član
Učlanjen(a)
24.01.2010
Poruka
667
Nisam ja okoreli protivnik svedoka nego su oni ti koji izvrću Božiju reč i lažno proriču.
Proveravaj ovaj blog i uveri se sam:
Jehovini svedoci
Na blogu imaš samo literaturu Jehovinih svedoka znači da možeš slobodno da čitaš.
A ti,ako si siguran u svoju organizaciju čitaj i proveravaj da li je tačno što na blogu piše.

Član
Učlanjen(a)
13.11.2010
Poruka
317
Za poelbuster : Pošto si se dokazao kao okoreli protivnik Jehovinih Svedoka postavio bih jedno pitanje. Koja je religiozna organizacija pod božijim vođstvom ili koja je prava religiozna organizacija koja nema greški ? Ako odgovaraš navedi po imenu na primer Adventisti ili Mormoni ili Srpska pravoslavna crkva. Navedi religioznu organizaciju po imenu.
Peko znas li jednu versku zajednicu koju je osnovao Bog tako sto je za osnivaca izabrao masona 33.reda koji je to ostao do kraja zivota?

Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
Pogledaj malo ovde Jehovini svedoci
Pomoće ti da izgradiš mišljenje o organizaciji Jehovinih svedoka koji kao i tvoj sagovornik Malecki jedno rade a drugo pričaju.
Ignorišu sve što im se ne sviđa.
Čisto da znaš,svi tekstovi na blogu su ISKLJUČIVO uzeti iz knjiga Jehovinih svedoka.

E da dodam , i u Hrvatskoj se polako ali sigurno raskrinkavaju ovi prevaranti.
Evo korisnog sajta sa puno informacija o Jehovinim svedocima
injenice o Jehovinim svjedocima

Ja sam pogledao i potpuno se slazam s tobom.

Dodato posle 12 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Peko znas li jednu versku zajednicu koju je osnovao Bog tako sto je za osnivaca izabrao masona 33.reda koji je to ostao do kraja zivota?

Pa normalno da nezna,U sred kule strazare postoji masonski hram, izgubio sam sajt,ali sam video svojim ocima i obavezno cu ga naci.

Peko zasto mislis da je poelbuster, okoreli protivnik JS? On covek, prosto dokazuje istinu, kao sto radim ja ili nikeproda,tripo,itd.

Jedini koji su ovde okoreli protivnici to ste vi JS, a okoreli ste protivnici, nasega Gospoda i Boga Isusa Hrista.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.01.2010
Poruka
667
Ja sam pogledao i potpuno se slazam s tobom.

Dodato posle 12 minuta:

Pa normalno da nezna,U sred kule strazare postoji masonski hram, izgubio sam sajt,ali sam video svojim ocima i obavezno cu ga naci.

Peko zasto mislis da je poelbuster, okoreli protivnik JS? On covek, prosto dokazuje istinu, kao sto radim ja ili nikeproda,tripo,itd.

Jedini koji su ovde okoreli protivnici to ste vi JS, a okoreli ste protivnici, nasega Gospoda i Boga Isusa Hrista.

Hvala Gera na podršci,da su i ovi svedoci čitali naše postove ...
Ja u svakoj prilici pozivam svakog neka proveri da li je istina sve što pišemo.Ništa više!
Naravno da nam Jehovini svedoci neće verovati jer su tako programirani od strane Kule stražare.
Ako oni već neće da proveravaju mene će obradovati svako ko proveri pa u situaciji kada mu se Jehovin svedok obrati bude imao jasniju predstavu o tome kako funkcioniše organizacija Jehovinih svedoka.

http://jehovinisvedoci.blogspot.com/

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
Hvala Gera na podršci,da su i ovi svedoci čitali naše postove ...
Ja u svakoj prilici pozivam svakog neka proveri da li je istina sve što pišemo.Ništa više!
Naravno da nam Jehovini svedoci neće verovati jer su tako programirani od strane Kule stražare.
Ako oni već neće da proveravaju mene će obradovati svako ko proveri pa u situaciji kada mu se Jehovin svedok obrati bude imao jasniju predstavu o tome kako funkcioniše organizacija Jehovinih svedoka.

Jehovini svedoci

Pa samo glupan ne proverava tvoje linkove, licno meni, a nadam se i drugima, tvoji linkovi,blogovi,postovi itd potvrdjuju istinu,i sto je najglavnije dokazuju punu pravdu o JS, ko su i sta su na samom delu.A mi znamo ko su, to su ti vukovi u jagnjecoj kozi TJ antihristi.

Pozdrav od GERE.

Dodato posle 7 minuta:

Izvinjavam se sto nisam spomenuo nikeprodaju i tripa 41, njihovi postovi i argumenti su takodje na svom mestu.

Poslednja izmena:
Natrag