Napisah veoma opsiran odgovor a onda puce veza i sve ode u prasinu.Ai inace lose kucam i slabo se snalazim na compu pa ce potrajati dok sve srocim ponovo.Eto maler me i dalje prati!
Pisacu ipak deo po deo za svaki slucaj.
Najpre Zjovane hvala na lepom tekstu ali ocekivala sam nesto konkretnije i licnije misljenje.
Dodato posle 5 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Za Dum spero sve pohvale odusevilo me je tvoje intuitivno pogadjanje pravo u srz problema i prodrmalo me je skroz.Zaista si zlatna ,ustvari neprocenljiva.potpuno si u pravu sto se tice prijateljice,nije siguran dokli moze da ide i sta moze da ocekuje jer je u braku i ima decu i cini mi se stabilnu vezu a on je tip kome treba mnogo vremena za konkretnu akciju verovatno mu treba vise njene inicijative,ali ko zna mozda ja lose procenjujem jer sam se i u vezi poverenja prema njemu gadno presla.
Dodato posle 5 minuta:
Sto se tice samostalnosti tu nema problema ekonomski sam nezavisna sposobna da izdrzavam decu imam stabilnu karijeru a i do sada sam bila ekonomski stub porodice i njen pokretac.Za svoje godine izgledam lepo i doterano\to drugi kazu da ne zvuci neskromno\ i do sada se mom ponasanju nije moglo nista bitnije zameriti.U odnosu na prijateljicu koja ima dvanaestak-trinaestak godina manje i blistav,neodoljiv sexi osmeh?nisam realno ni u kakvom zaostatku cak sta vise!Ali rece neko ljubav je slepa pa ni sve gore navedeno nema veze.
Dodato posle 12 minuta:
Ma znam ja da recepta za dalje ponasanje nema i da mi niko ne moze reci sta da radim situacija se mora razresiti izmedju nas dvoje,ili troje,ili cetvoro vise ni sama ne znam.Postoje samo dva resenja i mislim da smo se precutno vec slozili za raskid,ali to i dalje ne umanjuje moju tugu i bol i osecaj izneverenosti.Ja sustinski ljubav shvatam vrlo ozbiljno ,tako da ne moze biti govora o nekom zaljubljivanju sa strane ako volis iskreno svog partnera.Ja sam bar takva osoba i kad volim to je bez rezerve i do kraja,to isto ocekujem i od onog drugog,a sada mi je to uskraceno.Jer ako se moj partner zaljubio u neku drugu,znaci da ja padam u zaborav i nema me na ljubavnom tronu,vec u njegovom srcu vec blista neko drugi.To uzasno boli i ne mogu da prestanem da misli o istom.A da je tako nisam zakljucila iz reci jer one su lazne i prazne kada je tako delikatna situacija u pitanju,vec iz zestine sa kojom je on branio tu vezu i njenu intimnost kada sam je otkrila po nekim sitnicama omaskama i postupcima jer bivalo je odlazaka da je vidi naravno uz necije prisustvo,kao,ali bez mog znanja i uvek kad sam bivala odsutna par i vise dana.
Dodato posle 9 minuta:
Zbunjena sanm isuvise da ne pisem koliko sam nesrecna jer ne mogu ovo sama da resim a i za obracanje forumu mi je trebalo vise meseci da se resim.Od njega nema pomoci jer od pocetka ove'krize' ponasao se veoma cudno,neobjasnjivo i prvi put meni potpuno nerazumljivo,jer jedno je mislio drugo govorio a trece radio naravno sve u skladu od momenta situacije i trenutne njegove inspiracije,tako je uvek pravdao kontradiktorne stvari koje je radio jer je'tako u tom momentu osecao da treba'To je uzasno frustrirajuca situacija jer poslati poruku da sam jedina zena u zivotu i da samo mene voli,a vec sledeceg dana sedeti za kaficom sa prijateljicom i izjavljivati da samo njoj veruje i da samo su mu njeni saveti bitni,a da ja to nikad necu saznati\a saznala sam na zalost\ne znam ni sta ja da mislim a vec sta je u njegovoj glavi tek pojima nemam,verujte.Zato mi i trebaju vasa nezavisna objektivna i razlicita misljenja i komentari jer sam u velikoj emocionalnoj i licnoj krizi identiteta i stalno se preispitujem i ko je kriv i sta je poslo naopako?
Dodato posle 3 Sati 45 minuta:
Sada nesto za PYC-a.Hvala na savetima vrlo su dobronamerni.Ne znam uistino koliko su useli da realizuju svoj odnos i dokle su na tom planu stigli,to vise i nije toliko vazno i nazdravlje im bilo,ali da se ne ponavljam nije to prvenstveno ono sto me je povredilo,vec ona moja dilema oduvek naime da covek moze da se zaljubi a da voli i dalje,dakle smatrem to nemogucim i bene zapravo boli sto on mene vise ne violi.E sad bas otuzno zvucim cak i sama sebi ali sta da radim kad je to istina.a za onaj deo o zablistavanju,probala sam i to dok sam jos uvek mislila da je sve sto se desava poivrsno i kratkog daha,samo trenutna fasscinacija,medjutim potpuno me obeshrabrila zestina odbrane tog navodnog prijateljstva i zar sa kojim se on za njega borio,kao i za svoju iskljucivu privatnost i slobodu,shvatila sam naime da je to osecanje koje gaji prema njoj mnogo dublje i jace bez obzira da li ce ili je vec doslo do ostvarenja veze.I onda sam odustala.Mislim da tu za mene vise mesta nema ili je to eventualno neko drugo mesto na koje ja nikako ne pristajem.Ili sam prva i jedina ili me nema.Izgleda da ja i pitam a i sama sebi odgovaram...Mnogo price ,oprostite,ali za mene je to Pandorina kutija koju sam sama otvorila i sad nema nazad.
Dodato posle 5 minuta:
Imam za Dumspirospero jednu pesmu koju mi je on namerno ostavio na desku pre par meseci da bih je procitala,nepotpisana doduse ali znam da je njegova.Zelela bih da je prokomentarises ako zelis jer me je i ona jako povredila kad sam je nasla a nisam bas sigurna zasto,kao da sam tek tada shvatila da je njegovoj ljubavi kraj mada govori suprotno naizgled.Ako si za poslacu je u sledecem postu.Pozdrav,da ne davim vise.