Je li Isus, kojeg je rodila Djevica Marija, razapet i umro na križu?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nema dalje dok ne objasniš svoju tvrdnju o zemaljskom Isusu koji nema nikakve veze s križem, žrtvom i krvlju. Čekam.

Šta treba da objasnim? Ono što nisam ni rekao..

Citiraj mene gde sam rekao da Hristos nije umro na krstu, niti da je dao žrtvu i da nije prolio krv.....baš kad hoćeš mak na konac..citiraj te moje reči....

Eeee...dete, dete...

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Šta treba da objasnim? Ono što nisam ni rekao..

Citiraj mene gde sam rekao da Hristos nije umro na krstu, niti da je dao žrtvu i da nije prolio krv.....baš kad hoćeš mak na konac..citiraj te moje reči....

Eeee...dete, dete...

Eeeeeeeee

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Izdvoj mi crvenom iz teksta gde sam porekao da je Isus na krstu umro, da je prolio krv i da je dao žrtvu.

Gledaj da ne bude opet kao sa izrazom BogoČovek koji nisi našao u Bibliji :)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Izdvoj mi crvenom iz teksta gde sam porekao da je Isus na krstu umro, da je prolio krv i da je dao žrtvu.

Kol 1,15-20: On je slika Boga nevidljivoga, Prvorođenac svakog stvorenja. Ta u njemu je sve stvoreno na nebesima i na zemlji, vidljivo i nevidljivo, bilo Prijestolja, bilo Gospodstva, bilo Vrhovništva, bilo Vlasti – sve je po njemu i za njega stvoreno: on je prije svega i sve stoji u njemu. On je Glava Tijela, Crkve; on je Početak, Prvorođenac od mrtvih, da u svemu bude Prvak. Jer svidjelo se Bogu u njemu nastaniti svu Puninu i po njemu – uspostavivši mir krvlju križa njegova – izmiriti sa sobom sve, bilo na zemlji, bilo na nebesima.
--------------------------

Tri puta pročitajte ove riječi svetog apostola Pavla. 'Jovan Prezviter' tvrdi da ove Pavlove riječi nemaju veze sa zemaljskim Isusom. Opovrgni. Dokaži da ti je netko podmetnuo one tvoje riječi koje sam citirao.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Tri puta pročitajte ove riječi svetog apostola Pavla. 'Jovan Prezviter' tvrdi da ove Pavlove riječi nemaju veze sa zemaljskim Isusom. Opovrgni. Dokaži da ti je netko podmetnuo one tvoje riječi koje sam citirao.

Šta je sad...hoćeš mi navesti moje reči gde sam rekao da Hristos nije umro na krstu, da nije prolio krv i da nije dao žrtvu? Pa toliko si me maltertirao sa ovom besmislicom a sad nemožeš da citiraš moje navodno odricanje...jer ovo neka šala? Šta radiš sada? Gde su ti moji "citati"...zašto voliš malteretirati besmislom?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Šta je sad...hoćeš mi navesti moje reči gde sam rekao da Hristos nije umro na krstu, da nije prolio krv i da nije dao žrtvu?

Da, tvrdio si da Pavlov tekst iz poslanice Kološanima nema nikakve veze sa zemaljskim Isusom.

Evo još jednom Pavlovih riječi za koje Jovan Prezviter tvrdi da nemaju veze sa zemaljskim Isusom.

Kol 1,15-20: On je slika Boga nevidljivoga, Prvorođenac svakog stvorenja. Ta u njemu je sve stvoreno na nebesima i na zemlji, vidljivo i nevidljivo, bilo Prijestolja, bilo Gospodstva, bilo Vrhovništva, bilo Vlasti – sve je po njemu i za njega stvoreno: on je prije svega i sve stoji u njemu. On je Glava Tijela, Crkve; on je Početak, Prvorođenac od mrtvih, da u svemu bude Prvak. Jer svidjelo se Bogu u njemu nastaniti svu Puninu i po njemu – uspostavivši mir krvlju križa njegova – izmiriti sa sobom sve, bilo na zemlji, bilo na nebesima.

:);)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Da, tvrdio si da Pavlov tekst iz poslanice Kološanima nema nikakve veze sa zemaljskim Isusom.

Hajde prvo citiraj ovo što si malteretirtao iz posta u post...hoćeš biti ljudbazan da mi pokažeš tekst gde sam rekao da Hristos nije umro na krstu, da nije žrtvovan i nije prolio krv.

Da li si svestan šta radiš? Hoćeš se zaustaviti jednom sa eskiviranjem onoga što sam potenciraš pa posle odustaneš?

Natrag