- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Hoćeš na ovoj temi da pišemo o "inkarnaciji" ili nekoj drugoj?
Samo objasni svoje tvrdnje da zemaljski Isus nema veze s križem, žrtvom i krvlju. Ne treba više.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hoćeš na ovoj temi da pišemo o "inkarnaciji" ili nekoj drugoj?
Samo objasni svoje tvrdnje da zemaljski Isus nema veze s križem, žrtvom i krvlju. Ne treba više.
Hajmo o inkarnaciji...ovo smo se složili...
Nema dalje dok ne objasniš svoju tvrdnju o zemaljskom Isusu koji nema nikakve veze s križem, žrtvom i krvlju. Čekam.
Šta treba da objasnim? Ono što nisam ni rekao..
Citiraj mene gde sam rekao da Hristos nije umro na krstu, niti da je dao žrtvu i da nije prolio krv.....baš kad hoćeš mak na konac..citiraj te moje reči....
Eeee...dete, dete...
Izdvoj mi crvenom iz teksta gde sam porekao da je Isus na krstu umro, da je prolio krv i da je dao žrtvu.
Tri puta pročitajte ove riječi svetog apostola Pavla. 'Jovan Prezviter' tvrdi da ove Pavlove riječi nemaju veze sa zemaljskim Isusom. Opovrgni. Dokaži da ti je netko podmetnuo one tvoje riječi koje sam citirao.
Šta je sad...hoćeš mi navesti moje reči gde sam rekao da Hristos nije umro na krstu, da nije prolio krv i da nije dao žrtvu?
Da, tvrdio si da Pavlov tekst iz poslanice Kološanima nema nikakve veze sa zemaljskim Isusom.