- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Nemaš. Nema smrti Boga
Umro je Bogočovjek.
A sada, da čujemo objašnjenje tvoje tvrdnje da zemaljski Isus nema veze sa ktižem, žrtvom i krvlju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nemaš. Nema smrti Boga
Umro je Bogočovjek.
A sada, da čujemo objašnjenje tvoje tvrdnje da zemaljski Isus nema veze sa ktižem, žrtvom i krvlju.
Vidiš da nema stiha koji možeš navesti.
Evo do kojih si "visina" svojom "mudrošću" dosegao. Postao si blijeda Piramidina kopija. Piramida će te svojim Luciferom imenovati.
Ja čekam. Objasni svoje vjerovanje kako zemaljski Isus nema veze s križem, žrtvom i krvlju.
Prećutno priznanje da nema smrti Bogo. To je uredu. Bogo nije mogao umreti niti se smrt u bilo kom smislu(čak ni simbolično ili duhovno) ne može pripisati "Bogo". To smo rešili. Bog ne može umreti.
Što se tiče drugog pitanja..evo čuj.
Reč iz Jovan 1,1-3 nije inkarnirala Isusa Hrista. Dakle, Isus Hristos nije ono što je opisano kao Reč. Jedino što povezuje Hrista i Reč jeste Božanski autoritet. Autoritet povezuje Reč i Hrista. U tom smislu je Reč "postala" telo. Isus Hristos Čovek jeste stradao na krstu.
Da li se i u ovome slažemo?
Umro je Isus Bogočovjek.
Od kada ovako vjeruješ? Tvrdio si i mantrao kako zemaljski Isus nema nikakve veze s križem, žrtvom i krvlju. Ja ću te ponovo citirati ako ne priznaš i ne kažeš od kada ovako vjeruješ.
Znači složili smo se i po ovom drugom. Ok. Pošto nemaš kontra stihova onome što sam naveo
Ti nešto naveo? Osim onoga da zemaljski Isus nema veze s križem, žrtvom i krvlju, podsjeti me što si to ti naveo.
Reč iz Jovan 1,1-3 nije inkarnirala Isusa Hrista. Dakle, Isus Hristos nije ono što je opisano kao Reč. Jedino što povezuje Hrista i Reč jeste Božanski autoritet. Autoritet povezuje Reč i Hrista(on je prenet i na Hrista). U tom smislu je Reč "postala" telo. Isus Hristos Čovek jeste stradao na krstu.