Je li Isus, kojeg je rodila Djevica Marija, razapet i umro na križu?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nije, jer Bogo ne može umreti..gde je to činjenica? Gde piše u Biblliji da je umro Bogo-Čovek? Ge je uopšte taj izraz u Bibliji?

U Bibliji za Isusa piše da je Bog i piše da je čovjek. :) Koliko si razreda osnovne završio, znaš li ovo zbrojiti?

Ali polazeći od tvoje vere i tih osnova ne može umreti "Bogo" može samo "Čovek"...da li malo razmišljaš kako zvuči ono što napišeš? Čak i po tvojoj veri ne može. Ti bi vidim da sahrananiš "Bogo" jer Ga ne voliš.

Isus Bogočovjek je umro čak i za one koji ga ne vole. Tako je umro i za tebe.

To nigde ne stoji kod apostola..umro Bogo-Čovek....nemoj pričati ono što ne stoji.

Naravno da stoji, samo treba znati pročitati, i ne biti slijep kod očiju.

Ne, to je po tebi. Ne po meni. Žalosno je kako se služiš ovim stvarima..ali hajde rekoh ja..detinja igra....ovo je čisto detinjarenje a ne ozbiljan pristup.

Zašto si nervozan ako to nisi ustvrdio (napisao)? Dakle, ne podmeći ništa meni, ti si tvrdio (i napisao) kako zemaljski Isus nema nikakve veze sa križem, žrtvom i krvlju. Ako sam ja montirao i izmislio one tvoje riječi koje sam citirao, dokaži to.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
U Bibliji za Isusa piše da je Bog i piše da je čovjek.

Gde stoji da je Bog umro? Navedi citat gde stoji da je Bog umro na krstu? Piše samo Čovek Isus Hristos, jel tako?

Isus Bogočovjek je umro čak i za one koji ga ne vole. Tako je umro i za tebe.

Gde stoji u Pismu da je umro BogoČovek? Zašto Boga sahranjuješ?

Naravno da stoji, samo treba znati pročitati, i ne biti slijep kod očiju.

Stoji u kathizmu ali u Bibliji ne. Hajde citiraj...da vidimo gde stoji da je umro Bogo-Čovek..pa ako je to tako poznato ima odmah citat da se nađe..ne jedan nego mnogo. Pa gde su? Hajde jedan..bar

Zašto si nervozan ako to nisi ustvrdio (napisao)? Dakle, ne podmeći ništa meni, ti si tvrdio (i napisao

Ne, ne to si ti rekao. Ja sam rekao nešto drugo.

Ali kažem, detinjariš pa sam samo konstatovao da si dete na forumu :)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Gde stoji u Pismu da je umro BogoČovek? Zašto Boga sahranjuješ?

Ipak si slijep. Ne mogu ti ja pomoći.

Stoji u kathizmu ali u Bibliji ne. Hajde citiraj...da vidimo gde stoji da je umro Bogo-Čovek..pa ako je to tako poznato ima odmah citat da se nađe..ne jedan nego mnogo. Pa gde su? Hajde jedan..bar

Rekoh, slijepcima ne vrijedi pokazivati.

Ne, ne to si ti rekao. Ja sam rekao nešto drugo.

Neka stoji ono što si ti napisao. Znaju ljudi čitati i većina ih nisu slijepci.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jedan samo, ako govoriš istinu. Gde stoji umro Bog ili BogoČovek?

Jer ni apostoli ne bi valda tvrdili da Bog može umreti?

1. Saznadosmo li od apostola da je Isus Bog? Saznadosmo.

2. Saznadosmo li od apostola da je Isus čovjek? Saznadosmo.

3. Saznadosmo li od apostola da je Isus umro i uskrsnuo? Saznadosmo.
-------------------------
Evo, na tebi je još samo naučiti zbrajati do tri. :);)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nauči zbrajati pa se javi.

Isus Bogočovjek je umro čak i za one koji ga ne vole. Tako je umro i za tebe. :)

Ne piše. A nije ni logično da umre Bogo

Moraš navesti bar citat...ajde što je totalno nelogično, što je suprotno ostalim tekstovima Pisma ali bar da imaš neki citat na koji se možeš pozvati???

Nemaš. Nema smrti Boga

Natrag