- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Vidis da ne mozes osporiti ono sto sam izneo. Pa rekao sam ti da i zato ima stih-
Sto iznosis klevete da sam nestrpljiv? Sto lazes?
Jesi, nestrpljiv. Vidi se po tvojoj reakciji.
Vredjas moj um jer nisi izneo konkretno sta je to nezdravo?
Kažem pazi da ne upadneš u nezdravu kritiku..možda već jesi a možda nisi. Samo te opominjem da paziš zbog same nauke koju iznosiš.
nemas ti pojma o Pismu? Na svakoj temi si se bavio nebitnim stvarima.
To je tvoje mišljejne da su nebitne. Možda tebi jeste ali prosuđueš brzopleto.
Ti nemas duha Bozjeg jer se bavis necim nebitnim u svakoj temi.
Duh Božiji je da budeš jednak sa Slapom u nezdravim kritikama i preoštrim rečima, uvredama, omalovažavanjima nečjeg mišljenja bez potrebe? To je za tebe Duh Božiji?
Ti mi kazes, pa nema teme o kojoj nisam dao misljenje.
Ja te pozivam da i dalje daješ mišljenje...a ne da nisi dao. Vidiš kako se uvrediš brzo jer si prebrz i nestrpljiv u dokazivanju svoga i onda svako neslaganje sa tvojim stavom mora da se shvati suviše lično. Kažem da ti strpljenje nedostaje. Tu ne treba mnogo mudrosti i osvedoćenja jasno je iz tvog pisanja.
Na svakoj se bavis nebitnim stvarima. tvoj sotonski duh je duh dodvoravanja svetu. To je neprijateljstvo Bogu.
O čemu pričaš..mešaš babe i žabe što kaže naš narod. Kakve veze ima dodvoravanje svetu i pokretanje hrišćanskih tema? Jer samo ono Duh Božiji kada se oštro napada svako i kad treba i ne treba? Samo je to Duh Božiji? Pa nije naravno. To nije od Boga. Ne nikako.