Je li Isus, kojeg je rodila Djevica Marija, razapet i umro na križu?

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Nije Slap jedini..zaboravljaš...a i da jeste ja ne predstavljam ovde sebe već Hrista i njegovu nauku.

To moze svako da kaze. Samo nisi nista dokazao Biblijom.

Ja sam svaki stih naveo da ga ima u Bibliji uz ono sto sam tebi rekao.

Laodikeja se smejao Dartu zbog imena, a on je bas izabrao pravo ime inace nimalo pohvalno u Bibliji.

Nista nije bez smisla.

Nema razlike među EGWistima, svi su isti. Ništa čudno, svi su klanjatelji u glavu udarene proročice, koja je govorila u drskosti.

ajd zadivio si samog sebe. 100.000 str. napisala, osporavanje u jedva 1 stranici i to niste u stanju kako treba.

To bi bila 0 u pismenoj vezbi u skoli. To ni u 3. razredu OS ne bi dobili 2.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nema razlike među EGWistima, svi su isti. Ništa čudno, svi su klanjatelji u glavu udarene proročice, koja je govorila u drskosti.

Ti i tvoja crkva se klanjate slikama, kipovima, papama, i ljudima takozvanim svecima, njima se molite, smatrate ih posrednicima i spasiteljima, posvecujete im praznike..itd.

Adventisti se ne klanjaju nikome osim Bogu, i nemaju idolopoklonicku sluzbu, niti kult svetaca kao tradicionalne crkve, a Ellen White jednostavno smatraju svojom sestrom u Hristu, kroz koju je Bog govorio crkvi.

Sto se tice udarenosti u glavu, i tebi cu poslati novac postnetom ako si siromasan, da kupis neki lek ( bensedin..i slicno ), jer ocigledno da sa tvojom glavom nesto nije u redu.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Da ti si odmah pokazao isti duh odbojnosti kao i on i još si ga nadmašio u narativu i opanjkavanju...hoćeš da budeš veći Slap od Slapa..i onda si ti heroj..bravo. Samo to nije hrišćanski duh..ali dobro..tebi to ne znači ništa..ništa ti ne znači kakav utisak ostavlajš važno je da se ti proslaviš i da oboriš i osporiš itd...

Slap je za tebe svetlo Sunce u podne sto sija i greje.

Kao i za Laodikeju.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
I on za tebe ima isto mišljenje. Hvala na komplimentu. Sada znam da sam vam pokvario igrariju..jer vi radite zajedno.

Ne daj Boze da me ti i Laodik. hvalite. Oni su za vas pojam moralnosti.

Ti i tvoja crkva se klanjate slikama, kipovima, papama, i ljudima takozvanim svecima, njima se molite, smatrate ih posrednicima i spasiteljima, posvecujete im praznike..itd.

A ti imas golove, minute, datume. Evo novih besmislica "proroka sudnjeg dana".

- Od početka prvog Balkanskog rata 1912 godine, do mog prvog dolaska u Adventnu crkvu 1993 godine - prošlo je 81 godina.:smisi:

HJUSTON = 138:smisi:

- OD proklamovanja deklaracije o nezavisnosti Amerike 1776 godine, do početka prvog svetskog rata 1914 godine - prošlo je 138 godina.

- Od ranjavanja zveri iz otkrivenja Jovanovog 1798 godine ulaskom Napoleonove vojske u Rim, i zarobljavanja Rimskog pape, do rođenja mog oca 1936 godine - prošlo je 138 godina.:beee:

:roll: :roll: :roll: :beee: :beee: :beee: :mig: :mig: :mig:

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Tripo, apoteke ti rade do tri sata, a mislim da ti ne treba recept za bensedin....kad vec nemas Isusa.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Tripo, apoteke ti rade do tri sata, a mislim da ti ne treba recept za bensedin....kad vec nemas Isusa.

Tebi su i u faci vidi da si to sto si meni rekao.

Draga braco i sestre.
Pre oko par nedelja - u nocnom vidjenju mi je pokazano da ce se veliki zemljotres svojevremeno dogoditi u Londonu.
Otkrivenje je bilo identicno otkrivenju koje sam dobio, a koje je vezano za pocetak poslednjih dogadjaja 2021 godine, tako da je moguce da ce poslednji dogadjaji u kome ce se pokrenuti sile zemaljske i nebeske odpoceti velikim zemljotresom u Londonu, sto ce rezultovati da covecanstvo otvori oci pred nastupajucim dogadjajima koji ce se odigrati ubrzo nakon toga, a opisani su u predhodnim svedocanstvima.

I nije se desio. :roll: :beee: :mig: :beee: :roll: :beee: :mig:

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ovo je prorocanstvo o dogadjajima koji treba da uslede, jer nije dato tacno vreme kada to treba da se dogodi ( mesec, dan, cas ), osim sto je navedeno da je to znak pocetka poslednjih dogadjaja 2021 godine, a 2021 pocinje po bibliji u martu, 21 marta, sto znaci da mi jos uvek zivimo u 2020 godini.

Tako da si ti lazov i manipulator, a ocigledno i umno bolestan.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne daj Boze da me ti i Laodik. hvalite. Oni su za vas pojam moralnosti.

Jesu, tvoj brat SS posebno je svetao primer kada Pavla i Hrista čašćava prigodnim izrazima. Slažem se sa tobom sve.

No, gameover. Mislim da je igrica sa tobom za sada završena. Nadam se da ćeš se obratiti i primiti Hrista te Ga slediti kako treba. Neka te Gospod čuva i vodi.

Natrag