Je li Isus, kojeg je rodila Djevica Marija, razapet i umro na križu?

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ovo je prorocanstvo o dogadjajima koji treba da uslede, jer nije dato tacno vreme kada to treba da se dogodi ( mesec, dan, cas ).

Tako da si ti lazov i manipulator, a ocigledno i umno bolestan.

"Isus izlazi iz nebeske svetinje 22. okt. 2022. prestaje vreme milosti."

To se vidi ovde ko je umno bolest.

Ja tebe tučem tvojim arg. ti mene ne mozes. Nista od moje nauke ne mozes da nadjes i da je osporis.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Eto, vidite kakav je Tripo manipulator i lazov.

Ovo sto je postavio bila je jedna slika casovnika koji prikazuje vreme 12:05 i to sam postavio kao simbolicni prikaz da vreme na casovniku istorije istice, i da Isus dolazi uskoro.
Tripo je to predstavio kako sam ja navodno napisao da 17 septembra 2019 todine u 12:05 dolazi Isus.

Sami pogledajte koji je to manipulator koji se naziva Hristovim imenom.

Za sve drugo sto sam tvrdio a sto predstavlja prorocanstva, ja stojim iza toga, samo sto Tripo u tome ne moze da nadje ni jednu greskicu, pa mora da izvrce i laze.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301

Ovo sto je postavio bila je jedna slika casovnika sa fejsbuka, gde sam postavio vreme 12:05 kao simbolicni prikaz da vreme na casovniku istorije istice, i da Isus dolazi uskoro.
Tripo je to predstavio kako sam ja navodno napisao da 17 septembra 2019 todine u 12:05 dolazi Isus.

Ma da sada je simbolika, kao i ono da Isus izlazi iz svetinje. Sada je sve simbolika.

Ako se ne desi onda je simbolika. :mig: :roll: :beee:

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
PREDHODNI ODGOVOR:

Ovo sto je postavio bila je jedna slika casovnika sa fejsbuka koji prikazuje vreme 12:05 i to sam postavio kao simbolicni prikaz da vreme na casovniku istorije istice, i da Isus dolazi uskoro.

Sami pogledajte koji je to manipulator koji se naziva Hristovim imenom.

Za sve drugo sto sam tvrdio a sto predstavlja prorocanstva, ja stojim iza toga, samo sto Tripo u tome ne moze da nadje ni jednu greskicu, pa mora da izvrce i laze.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ali u tvojim zlim snovima i pustim zeljama, po principu Ilije Cvorovica.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Pazi ovo prvo me vredja onda ce da se moli za mene, stvarno nije uredan u glavi i to se vidi njemu u faci. Ima bas neko pogled čudaka.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Nema razlike među EGWistima, svi su isti. Ništa čudno, svi su klanjatelji u glavu udarene proročice, koja je govorila u drskosti.

Nikada i nije bilo razlike među njima. Oni zaista i jesu svi isti. No ništa bolji nisu ni ostali sinovi i kćeri "oca" Millera.

Ps. U opisu pomenute im "svesvete" istinito je samo to da je ista bila u glavu udarena, (doslovno) i da je govorila hule nad hulama. Prorok ona bila nije, osim ako i Samael - Sotona nema svoje proroke.

Sudeći po njenim akolitima ovde, Samael (njihov bog) ima svoje proroke.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Pazi ovo prvo me vredja onda ce da se moli za mene, stvarno nije uredan u glavi i to se vidi njemu u faci. Ima bas neko pogled čudaka.

Ti si prvo upucivao uvrede na moj racun.
A ja jesam zbog tvog ponasanja, sprdanja, ismevanja, i besumnog ludackog navaljivanja - napisao da ti je potrean bensedin ako nemas Isusa, jer to tvoje ponasanje pokazuje neuracunljivost i ludilo.

Ja izgledam kako izgledam, a ti uzivaj u svojoj fizickoj lepoti, jer nesmes ni identitet da otkrijes, a kamo li sliku.

Evo moje pa gledaj.
Samo, nemoj gledati dugo, jer mozda imam po tebi urokljive oci.

Tako je, molicu u se za tebe, kao i za sve ostale.

Poslednja izmena:
Natrag