Član
- Učlanjen(a)
- 16.11.2011
- Poruka
- 188
Ne nego cemo slediti vas i da gledamo kako ce te da nam silujete jos koju decu , i kako ce te jos ljude potkradati , evo ja upozoravam ljude sa kim imaju posla .али на мени је барем да упозорим људе какве су то организације и како поробљавају наивне душе. Понашате се као да су сви теолози глупи, а верници слепи, па треба неко да им објасни по Раселовом "пророковању" шта је шта. Расел је једна замлата у низу лажних пророка, којих је било и превише за протеклих 2000 година. Сви ти преваранти имају за собом заведене душе. Ја тај проблем схватам веома озбиљно. Ја нити губим, нити добијам. Тачније, могу да добијем само ако некога одвратим од преваре.
DEMON U MANTIJI: Ovo je pop koji je silovao dete i tražio da ga oralno zadovolji?!
PANČEVO - Užas!
Pop me je silovao uz crkvi, a još dvaput je pokušao da me napastvuje. Bio je pijan, pretio mi je da nikome ne smem da kažem šta mi je radio, a onda mi je dao blagoslov. Pričao je da sam pametna devojčica i da se poštenje ceni, ali mi je naglasio da držim usta zatvorena...
Ovo je juče u potresnoj ispovesti za Kurir ispričala V. P. (13) iz Pločica kod Kovina, koju je, kako se sumnja, silovao seoski pop Milovan Đokić (56). Ceo slučaj otkriven je kad se maloletnica požalila tetki, posle čega su njeni staratelji, baba Regina S. i deda Stojan S., nasilnika prijavili policiji. Sveštenik Đokić je uhapšen, a nakon saslušanja, na kojem je negirao sve što mu je stavljeno na teret, određen mu je pritvor.
Sramota ste bre za celo Pravoslavlje pa koga ce te vi da savetujete i ko ce vas vise da slusa , ovake vesti ima jos puno sramota i uzas !!!! Eto kakva ste vi prava organizacija .