Izopačena predstava o Bogu

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
@starstuff
kome ide ova lopta
samo profesoru apologije
ili ?

pitam jer ima ovdje i jačih, duhovnijih ljudi od rimokatoličkog apologeta

Teolog i apologeta na slici se zove Ivan Lukic i on drzi subotu. Ne znam da li je u pitanju isti osoba cije tekstove cesto kopiras.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
strašna su djela bezbožna kad čovjeka potiču demoni-rugači
nisam iznenađen, jer odavno znam na šta su sve spremni takvi ljudi
nemožeš ti biti toliko loš, bezobrazan i uvredljiv koliko Bog može biti dobar, i milostiv pa ti oprostiti ako se iskreno pokaješ kroz Isusa Spasitelja grešnika
neizmjerno je veča Božja ljubav i milost od đavolske mržnje i svireposti
ali znaš da vrijeme milosti ne traje dovijeka, ljudi su dobili 6000.g i kad to vrijeme prođe, uskoro, jao jao jao onima nepokajanima
tvoja izjava stoji, za svjedočanstvo za vječna vremena da se vidi šta se događa čovjeku kad ne poštuje Božji Zakon, kakva sve gnjusna djela može učiniti
nazivati i prikazivati Božjeg čovjeka kršćanina, tamo nekim majmunom, nemoj se ljutiš ali to za javnost nije, ne samo da nije za javnost nego to nebi smio ni pomisliti a kamoli učiniti
ne osuđujem te zbog toga, jer ti nisi svjestan što si učinio
ako se ne pokaješ za grijehe, osudio si samog sebe svojim djelima

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
"prikazivati Božjeg čovjeka kršćanina, tamo nekim majmunom"

Spidi ja nisam napisao da je Ivan Lukic majmun, ako ti mislis da je u pitanju isti apologeta to je tvoja stvar ali ja sam napisao da se majmun apologeta zove Ivan Lukic i da drzi subotu i naglasio sam da ne znam da li je u pitanju isti apologeta.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
mislim da si zavredio primiti 40 manje jedan
pa da vidimo da li bi nakon toga i dalje piskarao tim tonom

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
haha gledaj ga spedyyy, ne samo da zna da pise bajke za novorodjencad ( jer u to ni deca ne veruju ) nego i preti :D

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Spidi pustio krila, misli ako ima imaginarne drugare da moze da se mangupira. Nego, vidi sad ovo, guglao sam Ivan Lukic i zakon zivota, prvi rezultat je link ka ovom forumu i kada udjes na poslednju temu koju je spidi otvorio dobijes sliku majmuna. Pa ti vidi.

Natrag