Izopačena predstava o Bogu

Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
Zasto je tvoj bog stvorio toliko gej populacije ako je protiv njih ? I to ne samo u nasoj vrsti, nego u skoro svakoj, od delfina i albatrosa sve do zaba ? Same-Sex Behavior Found in Nearly All Animals | LiveScience

Bog je stvorio a đavo je zamutio.Pogledajmo sam početak gde kaže muško i žensko stvori ih i biće dvoje jedno telo. Nije stvorio dva muškarca niti dve žene u početku nego muško i žensko a tako i u životinjskom svetu. Sama priroda govori šta je normalno a šta ne. Sad naravno, kao što i razni zlotvori, krvoloci, ubice, nalaze primere za svoja dela u životinjskom svetu tako i homoseksualci mogu naći primere iz životinjskog sveta da opravdaju svoja protivprirodna dela. Tu je jedna velika zamka što se životinjski svet obično predstavlja kao primer onoga što je prirodno a istina je da je životinjski svet daleko od prirodnog naprotiv,oličenje je satanističkog delovanja. Tu prvenstveno mislim na nečiste životinje a na ovom sajtu su prikazane sve nečiste životinje. Satanski uticaj se možda preneo čak i na čiste vrste životinja ali mnogo manje. Lično ne znam za neki primer te vrste devijacija u krugu čistih životinja. Životinjski svet ne možeda bude uzor za naše ponašanje iz razloga što je satanizovan i životinjski svet možda i više nego ljudi.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Znaci ti kada gledas zivotinje mislis na satansko delovanje :D Kako sve sto vidis sto je po tebi lose odmah prebacis na sotonu, znaci sotona deluje i na albatrosa i pretvori ga u homoseksualca po tebi, mislim da ti je jasno koliko smesno to zvuci.

Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
Ne, gledaću lavove i hijena kako se kolju u lokvama krvi i albatrose homoseksualce i diviću se Božijim delima kako su divna. I gledaću vas kako uzimate primere iz životinjskog sveta za svoje zločine i razvrat. Naravno da sam našao krvica u satani neću valjda okrivljivati Boga za to. Isus je ispričao jednu priču o sejaču koji je posejao dobro seme a nakon njega noću je došao njegov neprijatelj i posejao kukolj. To je upravo ovo o čemu govorimo. Problem je što je posejan kukolj a to nije posejao Bog nego đavo.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Pa tvoj bog je onda dopustio djavolu da vodi sve, ako vodi vecinu ljudi, cak i albatrose sta onda on tu radi, sem sto gleda hiljade ljudi kako umiru svaki dan od gladi i bede, nesto ga nema.
Cekaj samo mi objasni malo jasnije, kako je sotona pretvorio albatrosa u homoseksualca ? :D

Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
Dobro si shvatio da je sve predato satani, ceo svet i ljudi i životinje pa i homo albatrosi, sve .. a kako je satana napravio od životinja i ljudi homoseksualce zaista ne znam ali znam da ih nije Bog napravio takve.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Kako mozes to da znas ?
Jos jedan primer zasto Hiscanstvo nije religija ljubavi, ne osudjuju ljude zbog onoga sta rade, nego zbog onoga sta jesu.
Da bi opavdali svoju mrznju koju izvlace iz nekih knjiga moraju da kazu da ih bog nije stvorio takve nego opet sve zbaci na djavola, samo opet ponavljam, taj bog ili dopusta satani da to radi, ili je nemocan da ga zaustavi, jednostavno.

Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
Pa eto neke je satana svezao i na takav način. Da li će Bog da oprosti nekom homoseksualcu u to ne bih da zalazim mislim da je bitno odupirati se grešnim sklonostima a ne ići lakšim putem i tražiti razna opravdanja kako to rade homoseksualci. Umesto da se odupiru tim nagonima oni traže raznorazna opravdanja i još podstiču homoseksualnost kao nešta prirodno a sama priroda govori da je to apsolutno ne prirodno. I nema svrhe sa mnom raspravljati se oko toga jer ne mrzim ih ali ih i ne razumem.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Kako ne razumes da neko radi ono za cim ima nagon, zasto bi se on odupirao, zato sto mu jedna sveta knjiga od njih hiljadu to kaze ?
I jos jednom te pitam , sam kazes da je djavo sve uzeo pod svoje, pa sta tu bog radi, znaci on ili dopusta satani da vara ljude i vuce u greh, ili je nemocan da ga zaustavi, toliko nemocan da je dopustio i svim ostalim zivotinjskim vrstama da padnu pod njega.

Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
Nije ne moćan nego motri i pretražuje zemlju za ljudima koji će da ga potraže u svoj toj nevolji.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Znaci pusta sotonu da vara ljude i ostale zivotinje, i onda kazni one koji budu prevareni, vrlo zanimljiva vrsta ljubavi.

Natrag