Član
- Učlanjen(a)
- 05.11.2010
- Poruka
- 1.246
Zasto je tvoj bog stvorio toliko gej populacije ako je protiv njih ? I to ne samo u nasoj vrsti, nego u skoro svakoj, od delfina i albatrosa sve do zaba ? Same-Sex Behavior Found in Nearly All Animals | LiveScience
Bog je stvorio a đavo je zamutio.Pogledajmo sam početak gde kaže muško i žensko stvori ih i biće dvoje jedno telo. Nije stvorio dva muškarca niti dve žene u početku nego muško i žensko a tako i u životinjskom svetu. Sama priroda govori šta je normalno a šta ne. Sad naravno, kao što i razni zlotvori, krvoloci, ubice, nalaze primere za svoja dela u životinjskom svetu tako i homoseksualci mogu naći primere iz životinjskog sveta da opravdaju svoja protivprirodna dela. Tu je jedna velika zamka što se životinjski svet obično predstavlja kao primer onoga što je prirodno a istina je da je životinjski svet daleko od prirodnog naprotiv,oličenje je satanističkog delovanja. Tu prvenstveno mislim na nečiste životinje a na ovom sajtu su prikazane sve nečiste životinje. Satanski uticaj se možda preneo čak i na čiste vrste životinja ali mnogo manje. Lično ne znam za neki primer te vrste devijacija u krugu čistih životinja. Životinjski svet ne možeda bude uzor za naše ponašanje iz razloga što je satanizovan i životinjski svet možda i više nego ljudi.