Isusov polozaj na nebu je da ceka naredbe svoga Boga i Oca.Onaj koji izvrsava naredbe je oduvek bio potcinjen,zar ne?
Isus u ovom slucaju NIJE NA NEBU VEC NA ZEMLJI i zato slusa naredbe svog Oca i pokorava se.
Potcinjenost je ''stvar polozaja'' a ne ''prirode''.
I dok je bio na zemlji uvek je govorio da je on poslan od strane svoga boga i oca .
Zato sto je bio na zemlji.
Posao Bozanskih osoba u planu spasenja i nakon toga je ''po ulogama'', pa jedna ima ''vecu ulogu'' a druga ''manju''.
Tako Hristos ima manju ulogu u odnosu na Oca i nakon vaskrsenja, dok Sveti Duh ima NAJVECU DUZNOST, CAK VECU I OD JEHOVE. Npr. hula na Sveti Duh se ne oprasta, dok se hula na Oca oprasta. To je zato jer Sveti Duh ima vecu ulogu u planu spasenja.
Ako je zenina ''uloga manja'' i ona je ''podlozna coveku'' to ne znaci da ''nije iste prirode kao covek'' niti to znaci da je ''njen polozaj nejednak'' u odnosu na muza. Oni su ''ravnopravni''.
Tako je i kod Boga.
I kad je trebalo da ode na nebo rekao je ucenicima da ide kod svog Boga i Oca i njihovog Boga i Oca,
I otac je rekao da ima svog Boga:
''
Pomaza te BOZE BOG TVOJ'' - Otac kaze za Isusa da je
NJEGOV BOG.
Kad je dosao na nebo seo je sa desne strane svoga Oca i cekao njegove naredbe.
Rekao sam to je tako, jer ''takva mu je uloga''.
Uloga u planu spasenja ne ukazuje na ''nejednakost'' niti na ''manju prirodu'' osobe.
Pogledaj odnos muskarca i zene, oni su ''ravnopravni'' ali imaju ''razlicite uloge''..
Zao mi je,Ali Tvoja i nauka tvojih mentora koji slusaju Konstantina je bas lazna.
Moja nauka je ispravna a tvoja lazna!
Ne znas ni sta pricas, jer Konstantin je bio Arijevac, dakle on je vas!
Mi imamo suprotnu nauku od Konstantina.
Zao mi te, jer ti pod milim Bogom nista ne znas...