Član
- Učlanjen(a)
- 01.03.2012
- Poruka
- 124
Nije valjdada ne gresim, (bog da mu dusu prosti), cini mi se da je on umro![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nije valjdada ne gresim, (bog da mu dusu prosti), cini mi se da je on umro![]()
Da, on je na Wiziwig forumu uglavnom djelovao.Nije on nego "Dead man walking"
I u pitanju je bio Wiziwig forum,koji,ja mislim da ne radi više.
Moze malo detaljnije, ovako bas nije jasno, dizes IPTV listu na sfvip player preko mac adrese ili preko pass, a isto tako kako dizes na android playeru, pretpostavljam istu IPTV listu.Pomoc ako neko zna.Salezli player pusta normalno stalker portal.
A to isto kada pustim preko android boxa nece blokiran.
Pozdrav.
Koji player koristis na androidu.Da preko MAC adrese.Na jednom radi a na drugom ne.
Pomešao si ga sa DeadManWalking - on je bolovao i preminuo.da ne gresim, (bog da mu dusu prosti), cini mi se da je on umro![]()
Ovako
Koristim se uglavnom sa SF Playerom na laptopu i makovima koje sam nalazim ili ponekad dobijem na PM.
Kada zelim da gledam nesto na 2 Brata lista se odmah otvori a slika dode nakon nekih 10 sekundi.
Pritiskom na A tastaturu dobijam da je samo jedan korisnik online pa to provjerim i na drugi nacin kada ja vise nisam na tom serveru i tada vidim da je linija bez aktivnih korisnika.
Kako imam dobru internet konekciju i neki drugi serveri se otvaraju u sekundi na istom playeru pitam se zbog cega je tako bas sa 2 Brata.