- Učlanjen(a)
- 20.04.2010
- Poruka
- 34
Na automatskom je.Koji player koristis na androidu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Na automatskom je.Koji player koristis na androidu.
PopcornTimeDa li mi neko moze preporuciti neku aplikaciju za android box za gledanje filmova i serija slicnu Cyberflix-u? Cyberflix mi sve zivo nadje ali malo toga stvarno radi. Inace mi se jako svidja ta apk.
Hvala. Jel to sigurno za gledanje? Vidim da je torrent pa ne znam... Da ne ispada da ja distribuiram filmove dalje... Ustvari ja i ne znam sta je torrent...PopcornTime
Odlicna app.
Ako nisi siguran koristi VPN i nemas brige.Hvala. Jel to sigurno za gledanje? Vidim da je torrent pa ne znam... Da ne ispada da ja distribuiram filmove dalje... Ustvari ja i ne znam sta je torrent...
Ok. Probat cu svakako... Ma vise me brine da mi se to sve ne ukljuci samo od sebe (u pozadini) kad VPN ne radi. Jel moguce to? Ili sam ja samo previse oprezan i pomalo paranoicanKo
Ako nisi siguran koristi VPN i nemas brige.
Ne bi trebalo da se ukljuci samo.U podesavanjima namestis kako tebi odgovara i to je to.Ok. Probat cu svakako... Ma vise me brine da mi se to sve ne ukljuci samo od sebe (u pozadini) kad VPN ne radi. Jel moguce to? Ili sam ja samo previse oprezan i pomalo paranoican
OdgovorDali je moguce gledati m3u liste imam od raznih servera al ni jedna nece a sto se tice makova svi besprekorno rade ako ko zna da mi popmogne u p...m ...hvala