Član
- Učlanjen(a)
- 01.03.2012
- Poruka
- 124
Nije valjda Neda mi se guglati i traziti talijanske forume , ako je živ on je tamo sigurno jedna od glavnih faca...da ne gresim, (bog da mu dusu prosti), cini mi se da je on umro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nije valjda Neda mi se guglati i traziti talijanske forume , ako je živ on je tamo sigurno jedna od glavnih faca...da ne gresim, (bog da mu dusu prosti), cini mi se da je on umro
Da, on je na Wiziwig forumu uglavnom djelovao.Nije on nego "Dead man walking"
I u pitanju je bio Wiziwig forum,koji,ja mislim da ne radi više.
Moze malo detaljnije, ovako bas nije jasno, dizes IPTV listu na sfvip player preko mac adrese ili preko pass, a isto tako kako dizes na android playeru, pretpostavljam istu IPTV listu.Pomoc ako neko zna.Salezli player pusta normalno stalker portal.
A to isto kada pustim preko android boxa nece blokiran.
Pozdrav.
Koji player koristis na androidu.Da preko MAC adrese.Na jednom radi a na drugom ne.
Pomešao si ga sa DeadManWalking - on je bolovao i preminuo.da ne gresim, (bog da mu dusu prosti), cini mi se da je on umro
Ovako
Koristim se uglavnom sa SF Playerom na laptopu i makovima koje sam nalazim ili ponekad dobijem na PM.
Kada zelim da gledam nesto na 2 Brata lista se odmah otvori a slika dode nakon nekih 10 sekundi.
Pritiskom na A tastaturu dobijam da je samo jedan korisnik online pa to provjerim i na drugi nacin kada ja vise nisam na tom serveru i tada vidim da je linija bez aktivnih korisnika.
Kako imam dobru internet konekciju i neki drugi serveri se otvaraju u sekundi na istom playeru pitam se zbog cega je tako bas sa 2 Brata.