Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
Pozdrav. Jesu li menjali nesto kod ovog portala?
Kod:
http://50.7.113.18:8000/c/

Poslao mi boki pre 4 meseci 5 macova, koristio sam jedan do pre par dana, danas pokazivalo connection error, pa nudi opcije change portal address ili reload, a sad Your STB is blocked. Probao sam sa sva 5 MAC koje sam dobio tad, isto pokazuje
Sigurno te mac sto si imao nisu vise validne...

Screenshot_20200311-003714_Samsung Internet.jpg

Probaj te iste u @salezli Player... ili je Stb zasticen desava se u zadnje vrijeme....

Pozdrav

Učlanjen(a)
15.11.2019
Poruka
97
Pokusao sam i u salezli player par puta sa sve 4 koje imam, jedna je proradila, onda izladjem pokusam ponovo da otvorim istu, kaze Invalid login credentials, probao sam jos par puta da otvorim, nece. Moguce da ima neki problem sa tog portala stom jednom proradi onda nece :)
Evo sad nakon par minuta otkad sam napisao post, otvorio jos dve, kaze playlist On, samo na jednu ne ucitava kanale na ovu...

Edit: @Sota Sad sam ponovo otvorio i na STB, ucitava se portal, nego ima problem sa interface-om, gube se slova i te stvari... sigurno bio neki problem sa portalom :)

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
Pokusao sam i u salezli player par puta sa sve 4 koje imam, jedna je proradila, onda izladjem pokusam ponovo da otvorim istu, kaze Invalid login credentials, probao sam jos par puta da otvorim, nece. Moguce da ima neki problem sa tog portala stom jednom proradi onda nece :)
Evo sad nakon par minuta otkad sam napisao post, otvorio jos dve, kaze playlist On, samo na jednu ne ucitava kanale na ovu...

Edit: @Sota Sad sam ponovo otvorio i na STB, ucitava se portal, nego ima problem sa interface-om, gube se slova i te stvari... sigurno bio neki problem sa portalom :)
Poslao sam ti sad 5 Mac friske ...
Pozdrav

Učlanjen(a)
12.02.2014
Poruka
234
zdravo za site ,,koj ke kazi mene kako gi najdem mac addresovi od stalker portalite ima nekoja tutorial so sliki ili video? ?

Učlanjen(a)
22.07.2012
Poruka
746
Jel zna neko gde mogu da nađem ovaj kanal ....

Pogledajte prilog 122141
Ovaj?
S02VXKs.png
PP

Natrag