- Učlanjen(a)
- 22.02.2011
- Poruka
- 624
Uzmi mac adresu i probaj preko stalker addona.znam ali na stb emu ne radi a na sf playeru radi zato pitam a gledam preko androida
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Uzmi mac adresu i probaj preko stalker addona.znam ali na stb emu ne radi a na sf playeru radi zato pitam a gledam preko androida
ovo me zanima, dobio sam za jedan portal mac i radi na Sf playeru na kompu, isto to kad stavim na STB emu nece da radi, pise STB is blocked ?? kako da resim ? hvala
drugo, ima li neki player sem STB emu da radi na androidu a da se lista ubacuje preko portala i sa mac ovima ???
Kada bi ti dali odgovor više ne bi bio najstabilniji .vece kakva su vam iskustva koji je server najbolji i najstabilniji za stbemu
OTT navigator radi na androidu sa mac adresama i sa user/passovo me zanima, dobio sam za jedan portal mac i radi na Sf playeru na kompu, isto to kad stavim na STB emu nece da radi, pise STB is blocked ?? kako da resim ? hvala
drugo, ima li neki player sem STB emu da radi na androidu a da se lista ubacuje preko portala i sa mac ovima ???
hvalaOTT navigator radi na androidu sa mac adresama i sa user/pass
kako bi se moglo doci do jednog validnog mac sa tog portala hvala unaprjedma jok najstabilniji su manje poznati serveria koji imaju kvalitetne strimove jer ih niko ne skenira ,siluje i radi im raznorazne zajebancije....
ja gledam sa uzivanjem jedan nepoznati i nikada nije secnuo,iako imam gotovo sve ove ajd da kazem poznate sirokim narodnim masama......