nisam u toku o kakvoj aplikaciji se radi mozel na android tv boxHvala. Da li mislis na android tv app ili na android telefon / tablet?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nisam u toku o kakvoj aplikaciji se radi mozel na android tv boxHvala. Da li mislis na android tv app ili na android telefon / tablet?
Vijetnamac.apk(tvviet)nisam u toku o kakvoj aplikaciji se radi mozel na android tv box
kod mene je radila dok sam imao user i pass al davno je to bilo e sad dali sve radi kako treba ne znam ,ko ima user i pass i android box neka probaE kada već spominješ da li ta tvoja android tv app podrzava komande na daljinskom upravljaču? Nemam U/P pa ne mogu da isprobam sam...ali čisto da znam
moze naravnojel se moze instalirati na box
nije boki ukrao.......on se samo malo prosetao kroz bazu usera putem meni znanog nacina, i video u tom trenutku 117 komada......sve ostalo je istorija......
sada ih ima puno vise...rastemo,rastemo.....
Da li ce aplikacija biti dostupna za LG WebOS 2.0 u buducnosti?Da, podrzava android tv box i naravno, podrzava komande preko daljinskog. Naime android app je prisutna vec dugo vremena, jedina razlika je sto sada podrzava i android smart tv uredjaje...
I pre radila na Android tv, samo je trebalo rucno da se instalira presko usb. Sad sam probo novu apk za android TV i nekako nemogu sve sa daljinskim, moraosam misa da prikljucim.Da, podrzava android tv box i naravno, podrzava komande preko daljinskog. Naime android app je prisutna vec dugo vremena, jedina razlika je sto sada podrzava i android smart tv uredjaje...