Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
ljudi mi se zezamo medjutim ovima lista radi vec dve ipo godine.....ima godina kako je nisam pustio ona jos radi.....:gl_sigh:

Kod:
http://www.ask.ba/

WIYzbHY.png

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
padaju ko kruske ,jer idioti neznaju sta ce sa sebe ,i sve manje ljudi gleda ,forum radi jedinu dobru stvar ,pomaze ,da se ilegalno gledanje smanji na minimum ,a da se sve vise placaju restrimeri ,da uzimaju ,lovu , ionako osiromasnim ,ljudima sa prostora ex yu ,luc luc treba da mikiju , i jos nekim drugim razigranim deckima bsplatan dozivotni ,nalog ,kao najzazlunijim ,za porast prodaje ,fino objavi server kad si vec odlucio da ga s j ,,,es , nek ovih 60 ljudi sto gleda fre ,negledaju vise ,a tvoja tasta zadovoljena ,sad si ti laff i znalac ,vjeruj pametniji bi bio da si sto si vece znanje sticao vise davao ,na pm a manje se , javno oglasavao ,vise bi te cijenili , i sto vise ,ljudi bi gledalo i samim tim ,bi i ti trebao biti srecniji ,ali j..ga tasta je velika stvar ,ugledaj te se malo na znalce a ovog foruma ,D3ns ,boki ,lomsinj ,sota , silverplatinum ,crow ,white ,miksimike , prc ,gerdinho ,darkon ,francuz,matamix jos njih nekoliko nek izvine ako ih n isam naveo ovdje ,ali nije vazno svi znaju ko je ko ,doprinisenju forumu nije samo objaviti listu ,ida mi ljudi pljescu ,sat i poslije skontaju da se to nemoze gledati ,nego , kvalitet ok idem na sf forum cuo sam da setamo moze dobiti lista , na pm koja se moze gledati ,

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273
O cemu pricas? Pa ja nikad nikome sa ovog foruma nisam dao besplatni acc. Jedino boki sto je ukrao i nikako ne mogu da ga nadjem...

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
ne pa ja sam misljenja i ubedjenja da 90 posto onih koji posecuju ovu temu imaju stalno nesto kvalitetno da gledaju......bar oni koji duze posecuju ovu temu ,jer sve dobro ipak ide preko pp...bar ja tako radim....

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
O cemu pricas? Pa ja nikad nikome sa ovog foruma nisam dao besplatni acc. Jedino boki sto je ukrao i nikako ne mogu da ga nadjem...

nije boki ukrao.......on se samo malo prosetao kroz bazu usera putem meni znanog nacina, i video u tom trenutku 117 komada......sve ostalo je istorija......:beee:

sada ih ima puno vise...rastemo,rastemo.....:roll:

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273
nije boki ukrao.......on se samo malo prosetao kroz bazu usera i video u tom trenutku 117 komada......sve ostalo je istorija......:beee:
Ti imas do smaka svijeta free. Naravno, ako stane taj godi ili kako vec, dobit ces prvi pocasni free acc i nema vise nikome drugome xexe xexe

Natrag