Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
16.12.2015
Poruka
476
kome je potreban jedan jednostavan iptv scanner licne izrade nek se javi na pp,
edit ..neda mi se svima na pp objasnjavat , xtream.bat su liste tipa /get.php?username=@&password=$&type=m3u a fulliptv.bat su /playlist?type=m3u&deviceUser=@&devicePass=$ ,combo sam sam radio tako da nije sigurno hocete uvjek nesto pronaci tako da ih mozete sami editovat po svom izboru a u sledecoj verziji cu ubacit i crunch koji ce radit malo slozenije passworde .

OK,probao sam hvala ti
za dva sata nasao jednu listu a i ona preskace
hvala,sada znam bar kako to ide

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
Da pitam

Samsung Smart tv aplikacija

Dal bi mogao GSS da se gleda u Germany ??

20160224_144633.jpg

Ako bi imao korisnicko ime i lozinku

Hvala

Pozdrav

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Nisam obrisao jer ih nisam video, uvek imas opciju da prijavis Greskac, i neko ce reagovati. Post koji si citirao sam iz istog razloga obrisao, ali ja stvarno nemam vremena da iscitam svaki post(od 22 000 u ovoj temi), vec kada vidim nesto reagujem, takodje kada je post prijavljen reagujem. Inace tvoji postovi upadaju u oci, zbog nekulturnih reci/psovki i to je vec dovoljan razlog za brisanje. Da se razumemo, psujem i ja ponekad, ali pravila foruma ne dozvoljavaju ovde psovanje. Ako post ima veze sa temom, dosta cesto ispravim reci sa zvezdicama (****), a posto ovo nema nikakve veze sa temom, necu da gubim svoje vreme.

Kao sto sam rekao vise puta, ja bih najradije volio da se ovde pise samo o temi, ukoliko bi striktno gledali ova tema bi imala 100tinak stranica, i ovde bi trebalo 3 coveka sa punim radnim vremenom, da odrzava temu po pravilima...

Natrag