Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
14.11.2011
Poruka
451
VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273
Da, podrzava android tv box i naravno, podrzava komande preko daljinskog. Naime android app je prisutna vec dugo vremena, jedina razlika je sto sada podrzava i android smart tv uredjaje...

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
nije boki ukrao.......on se samo malo prosetao kroz bazu usera putem meni znanog nacina, i video u tom trenutku 117 komada......sve ostalo je istorija......:beee:

sada ih ima puno vise...rastemo,rastemo.....:roll:

nije student zapalio imam ovo [#EXTVLCOPT:http-user-agent=boki71] na jednom mestu, dobio , kupio?

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273
Nazalost nemamo u planu razvoj app za webos. Najvise iz razloga sto radi odlicno i siptv / ss-iptv...

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
nedirajte luc,on je nas partner ,cak i lovu dijelimo zajedno ,on je tu u korporaciji , sa nama ovdje ,koji je restrimer ikad bio ovako ovdje, de malo razmilsite , ima tu svega ,sto bi rekli neotvaraj pandorinu kutiju ili box

Učlanjen(a)
16.04.2015
Poruka
359
Da, podrzava android tv box i naravno, podrzava komande preko daljinskog. Naime android app je prisutna vec dugo vremena, jedina razlika je sto sada podrzava i android smart tv uredjaje...
I pre radila na Android tv, samo je trebalo rucno da se instalira presko usb. Sad sam probo novu apk za android TV i nekako nemogu sve sa daljinskim, moraosam misa da prikljucim.

Natrag