Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273
ma ja njega razumem zasto posecuje......ipak je ovo najjaci iptv forum na ovim prostorima......ako nista drugo,forum koji ima najvise programera u stafu i oko njega ,znalaca ,i forum koji je izbacio ubedljivo najvise skripti,aplikacija.....sto tajno sto javno a vezano za iptv......
Ti si jedan od rijetkih koji to shvata. Zaista nemam komercijalnu potrebu da budem ovdje jer bio bih smijesan kad bih se nadao da ovdje mogu prodati neki acc jer ima free sve i svasta koliko vidim po postovima...

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
A rade vijetnamci i u vlc...

to na token i kukis me podsetilo na neko nase ranije vreme u osvajanju tv vijeta......

0rPTvxS.png

na isti kljuc gledalo je oko 30 koliko se secam....2014 godine..a i luc se usavrsio...

sada je tehnologija otisla mnogo napred......:beee:

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
ma ja njega razumem zasto posecuje......ipak je ovo najjaci iptv forum na ovim prostorima......ako nista drugo,forum koji ima najvise programera u stafu i oko njega ,znalaca ,i forum koji je izbacio ubedljivo najvise skripti,aplikacija.....sto tajno sto javno a vezano za iptv......
Pa ti sad vidi, kako je nama obicnim smrtnicima rvati se s vama ! ;):D

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
nisam navalio nego sam ti bio na serveru i snimio sve sta i kako . ne jednom nego nekoliko puta ,i bolje da nisam nebih vidio neke stvari . i mirnije bi spavao , i moj licni savjet ti je ako hoces poslusaj ako ne ,nejavljaj se vise ovdje . jer posalcu vlasniku ovog foruma sve i objaviti na . svim ogucim forumima i na you tub cu staviti ,video ,mislim da je posteno ,nejavljas se vise ovdje radi svoj posao ,a mi cemo se praviti koda nista nije bilo ,jer sve ima svoj liimit ,ovo ti kazem ko stari clan ovog foruma .jer da sam ja moderator ovdje ti sigurno nebi reklamirao svoju stranicu , sto fino stoji u pravilniku foruma sta se moze a sta ne ,

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273
Trebalo bi da ides lijevo-desno-gore-dole. Kada dodjes na kanal koji je na dnu i ponovo kliknes ka dole, tada gornji red se povlaci ka gore, a dole vidis novi red kanala. Da li je tako kod tebe? Naravno da bi to funkcionisalo, treba da opcija misa na tvom daljinskom bude iskljucena...

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
ma jok..nema on kome ovde da proda acc,jer ovde su samo oni koji gledaju free u 99 posto slucajeva......njegova klijentela je na nekom drugom mestu,poput gastrbajtera i onih koji se malo u iptv razumu a gledali bi,on to dobro zna.....

Natrag