Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273
E da :D zato sam i pitao...ista prica kao i na d3go...mora se ganjati kursor po ekranu :D Ima mnogo bolje resenih iptv app ...danas sam probao jednu :D
Ne, kursor uopste ne treba. Predvidjeno je da se koristi bez kursora, klasicno daljinskim... Kursor nikad nismo ni planirali jer smo znali da je 80% klijentele uvijek onih koji se ne snalaze bas sa tehnikom...

@boki, da bas tako... Ljudi koji to kupuju su naravno ljudi koji zive vani, zele domace kanale i ne snalaze se sa tehnikom... Nisam nikad racunao na ljude koji zive na ex-yu prostorima, a pogotovo ne na ljude koji posjecuju ovakav forum...

Takodjer, nikad u zivotu ovdje ili bilo gdje nisam slao poruke sa sadrzajem: "zelite li kupiti pretplatu" i slicno...

Učlanjen(a)
16.04.2015
Poruka
359
Trebalo bi da ides lijevo-desno-gore-dole. Kada dodjes na kanal koji je na dnu i ponovo kliknes ka dole, tada gornji red se povlaci ka gore, a dole vidis novi red kanala. Da li je tako kod tebe? Naravno da bi to funkcionisalo, treba da opcija misa na tvom daljinskom bude iskljucena...
Nije tako kod mene. Cela lista ide gore dole i nemogu jednu slicisu posebno da biram. Moram mis da ukljucim da kliknem na slicicu.
Juce sam ubacio NeoTV aplikaciju radi odlicno a i besplatna je.
pqcvXUU.jpg

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
sad cemo i to upropastiti ,sve treba pogasiti ,da luc luc krene prodaja .i da luc luc usluga je sranje kroz gusto granje u odnosu na max strimer preporuka posto je reklama dozvoljena ,jer se viet tv stalno reklamise moja preporuka idite sa ovim restrimerom vrh je ,za njim luc luc kaska jedno , 100 godina

Poslednja izmena:
Natrag