- Učlanjen(a)
- 14.11.2011
- Poruka
- 451
ono je meni bilo komplikovano hahaha ima jednostavnijih nacinaizmjenio da i dobio hrpu negativni poruka na pp kao da sam objavio neki tajni dokument
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ono je meni bilo komplikovano hahaha ima jednostavnijih nacinaizmjenio da i dobio hrpu negativni poruka na pp kao da sam objavio neki tajni dokument
Imaima neki astra status za telefonicu?
????? kako ko...............ImaBoki častio kada je duploj Ani bio rođendan
ako me dobro pamćenje služi
(a služi me
) Slabo se prati forum
Dobio si minus Kryptone
![]()
Ti si Šota van konkurencije????? kako ko...............
***Hidden content cannot be quoted.***
ajde proveri koja astra pripada telefonici ako uopste ima neke na tom seznamu....nisam kuci....kuckam tapatalkom....e pa da...inace lose pratim ovu teme....samo tad kad postavim neki upit....ImaBoki častio kada je duploj Ani bio rođendan
ako me dobro pamćenje služi
(a služi me
) Slabo se prati forum
Dobio si minus Kryptone
![]()
ja sam sinoc postavio neke astre.....u jednoj su bili spanci.....to sam video .....ajde proveri koja astra pripada telefonici ako uopste ima neke na tom seznamu....nisam kuci....kuckam tapatalkom....e pa da...inace lose pratim ovu teme....samo tad kad postavim neki upit....
Ima Thomasajde proveri koja astra pripada telefonici ako uopste ima neke na tom seznamu....nisam kuci....kuckam tapatalkom....e pa da...inace lose pratim ovu teme....samo tad kad postavim neki upit....