VIP IPTV
- Učlanjen(a)
- 13.08.2013
- Poruka
- 2.848
Reci mu da ima tu i drugih kanala osim Izvorne mogao je jos i na te @sharp92 ha haMa tu je on već dobrih pet meseci @sharp92 ne daj se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Reci mu da ima tu i drugih kanala osim Izvorne mogao je jos i na te @sharp92 ha haMa tu je on već dobrih pet meseci @sharp92 ne daj se
Ne mogu ni ja da ga nadjem ... izgleda da je Post obrisan ...nebitno ... poslat cu ti taj kompletan tekst na Pm sadMoze pomoc. Koja bese ona komanda za wget u cmd-u. Onaj clan postavio, ali sad ne mogu da nadjem post??? Ako ne moze ovde, onda na PM. Onda komanda posle cd desktop.
Samo restart i ulazi hahaBoki reci sharp92 da sidje sa statusa da mogu i ostali gledatiKod:netname: MSTEL descr: Mediasky d.o.o. descr: BIHNet GIA-ISP Customer subnet (Tuzla region) country: BA descr: BIHNET subnet descr: BH Telecom DD - 2009 Alloc.
Ma ne dam se drug hahaMa tu je on već dobrih pet meseci @sharp92 ne daj se
Dosta meni izvornaReci mu da ima tu i drugih kanala osim Izvorne mogao je jos i na te @sharp92 ha ha
Svaka cast sto je obrisan.ali bi bas volio da znam ko ga je obrisao jer ovaj sto je postavio ocito nije.Ne mogu ni ja da ga nadjem ... izgleda da je Post obrisan ...nebitno ... poslat cu ti taj kompletan tekst na Pm sad
Pozdrav
Ja mislim da je covek sam izmenio post tako piše...ko je vidio vidio, na pp se javili neki pa sto de obrisi sad ce zastitit jos vise ,e ljudi dokle god je servera bice i nacina i listi
izmjenio da i dobio hrpu negativni poruka na pp kao da sam objavio neki tajni dokumentJa mislim da je covek sam izmenio post tako piše...
Ja bih vise voleo status sa DNSima neki astra status za telefonicu?