Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Mik Džeger obećava: luda vožnja kroz sedamdesete

“Vinil”, najnovija serija iz HBO produkcije, premijerno će biti dostupna korisnicima D3, D3i, Beogrid Network i Total TV paketa, istog dana kada i gledaocima u Americi - ponedeljak, 15. februar u 20:05h.

Za SBB D3 korisnike, serija će biti dostupna na pozicijama 110 i 380 u HD formatu. D3i/Beogrid korisnici će moći da gledaju seriju takođe na pozicijama 110 i 380, a korisnici Total TV na poziciji 144.

Epizoda će biti dostupna besplatno i preko „HBO On Demand“ i „HBO GO“, do 14. marta.

Kreator kultnih „Sopranovih“ Terens Vinter, višestruko nagrađivani Martin Skorseze, kao i slavni roker Mik Džeger svakako su odličan pokazatelj da nas očekuje odlična serija koju će milioni obožavati.

Priča je smeštena u Njujork sedamdesetih godina i istražuje muzički biznis pun poroka i iskušenja. Radnja prati život Ričija Finestre, direktora diskografske kuće, koji u ludoj vožnji kroz muzičku scenu pokušava da se otrgne poroka, spase svoju kompaniju, ali i brak.

Jedan od producenata serije, frontmen “Rolingstonsa” Mik Džeger rekao je da su ulice Njujorka najveća zvezda „Vinila“ zato što su „veoma opsceno mesto“.

Glavne uloge dodeljene su “Emijem” nagrađivanima Bobiju Knavaleu i Reju Romanu, kao i poznatoj holivudskoj lepotici Oliviji Vajld.

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.766
Ovako drugari da ja vas nesta zamolim....

Aplikacija se zowe RTL NOW njemacka i tu se mogu gledati serije, filmovi itd... dal Live ili poslije kad ja to zelim.

Nije meni potrebna nego mojoj jedinici e sad nakon 30 dana Gratis placa se.

Dal neko od vas zna kako zaobic nakon 30 dana Gratis perioda tu zastitu od njih da i dalje mogu koristiti tu aplikaciju bez da placam????

Postavio sam pitanje ovdje u temi jer ovu temu posjecujete manje vise svi.

Hvala bilo nebilo.....

Pozdrav

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Ima :beee: Boki častio kada je duploj Ani bio rođendan :) ako me dobro pamćenje služi :D (a služi me :D ) Slabo se prati forum :rolleyes: Dobio si minus Kryptone :beee:
ajde proveri koja astra pripada telefonici ako uopste ima neke na tom seznamu....nisam kuci....kuckam tapatalkom....e pa da...inace lose pratim ovu teme....samo tad kad postavim neki upit....

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
ajde proveri koja astra pripada telefonici ako uopste ima neke na tom seznamu....nisam kuci....kuckam tapatalkom....e pa da...inace lose pratim ovu teme....samo tad kad postavim neki upit....
ja sam sinoc postavio neke astre.....u jednoj su bili spanci.....to sam video .....

hihihi bilo 2 klijenta,sada vidim ima 130 recimo u jednoj ali jos uvek radi......:beee:

UREDNIK
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
2.314
Ima Thomas :D samo moraš čekati da iskoči (trenutno nema ni jedne ip),a to su one od dan - dva :beee: pa posle opet menjaš :p. E svašta...otkud ti nisi kući ovako kasno? :beee:Aj ne teraj me da spamujem ovde...pisi nekad na mali chat :roll:

Natrag