- Učlanjen(a)
- 14.11.2011
- Poruka
- 451
ono je meni bilo komplikovano hahaha ima jednostavnijih nacinaizmjenio da i dobio hrpu negativni poruka na pp kao da sam objavio neki tajni dokument
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ono je meni bilo komplikovano hahaha ima jednostavnijih nacinaizmjenio da i dobio hrpu negativni poruka na pp kao da sam objavio neki tajni dokument
Ima Boki častio kada je duploj Ani bio rođendan ako me dobro pamćenje služi (a služi me ) Slabo se prati forum Dobio si minus Kryptoneima neki astra status za telefonicu?
????? kako ko...............Ima Boki častio kada je duploj Ani bio rođendan ako me dobro pamćenje služi (a služi me ) Slabo se prati forum Dobio si minus Kryptone
Ti si Šota van konkurencije nisam ni sumljao da tebi nešto može da promakne mada imaš bolji control panel foruma od mene običnog člana????? kako ko...............
***Hidden content cannot be quoted.***
ajde proveri koja astra pripada telefonici ako uopste ima neke na tom seznamu....nisam kuci....kuckam tapatalkom....e pa da...inace lose pratim ovu teme....samo tad kad postavim neki upit....Ima Boki častio kada je duploj Ani bio rođendan ako me dobro pamćenje služi (a služi me ) Slabo se prati forum Dobio si minus Kryptone
ja sam sinoc postavio neke astre.....u jednoj su bili spanci.....to sam video .....ajde proveri koja astra pripada telefonici ako uopste ima neke na tom seznamu....nisam kuci....kuckam tapatalkom....e pa da...inace lose pratim ovu teme....samo tad kad postavim neki upit....
Ima Thomas samo moraš čekati da iskoči (trenutno nema ni jedne ip),a to su one od dan - dva pa posle opet menjaš . E svašta...otkud ti nisi kući ovako kasno? Aj ne teraj me da spamujem ovde...pisi nekad na mali chatajde proveri koja astra pripada telefonici ako uopste ima neke na tom seznamu....nisam kuci....kuckam tapatalkom....e pa da...inace lose pratim ovu teme....samo tad kad postavim neki upit....