Član
- Učlanjen(a)
- 07.03.2013
- Poruka
- 1.786
ma ti....ja sam sinoc postavio neke astre.....u jednoj su bili spanci.....to sam video .....
hihihi bilo 2 klijenta,sada vidim ima 130 recimo u jednoj ali jos uvek radi......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ma ti....ja sam sinoc postavio neke astre.....u jednoj su bili spanci.....to sam video .....
hihihi bilo 2 klijenta,sada vidim ima 130 recimo u jednoj ali jos uvek radi......
E da je samo to ... recimo 30 dana Gratis su istekli nakon toga pise vas Gratis period je istekao ... ukoliko zelite dalje da korisrite RTL Now potrebna je registracijia znaci mozes da fejkiras koliko hoces cim pokrenes aplikaciju dolazi kao primjer ovako@Sota registriraj se nanovo. Napravi fake mail, stavi fake podatke.
To je nesto kao Netflix, izgleda !E da je samo to ... recimo 30 dana Gratis su istekli nakon toga pise vas Gratis period je istekao ... ukoliko zelite dalje da korisrite RTL Now potrebna je registracijia znaci mozes da fejkiras koliko hoces cim pokrenes aplikaciju dolazi kao primjer ovako
Pogledajte prilog 89159
Ispod je polje gdje stoji
emailadresa@icloud.com
Tu upisujes tvoj icloud broj od Iphone telefona i ako je kartica na ugovor ili ne od tebe se trazi da upises telefonski broj dal ce novac ako je telefon na ugovor bit automatski sa tvog racuna odbijen ili ako nije pod ugovorom onda moras imat dovoljno kredita da ti se odbije novac za jednomjesecno gledanje RTL Now-a
Prije nego se novac ne odbije aplikaciju ne mozes koristiti znaci prvo pare pa onda gledas .....
Pozdrav
Eh taj je kvalitet za moj internet sve preko nula bodova hahaSpanija kvalitetne programe mozete pronaci skenirajuci .... ja sam danas pronasao par lista ..... idealno za one koji imaju malo slabiji internet
Pogledajte prilog 89154 Pogledajte prilog 89155
Pozdrav
Pa ako ti treba?? Dam ti nikakav problem ... samo javi na pm saljemEh taj je kvalitet za moj internet sve preko nula bodova haha