Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
01.12.2014
Poruka
155
pisalo se je o tome dal javno objavljena lista moze da radi vise dana tvrdim da moze samo je bitno preko cega pustate istu rjec je o listi sa domacim i stranim kanalima mix lista koja je objavljena na svim mogucim forumima javno dal je ovde neznam jer nemam pristup i koja radi perfektno za 20-tak dana koliko je imam nije ni jednom trzno niti jedan kanal a gledam samo domace kanale moram da navedem da lista nigde nije objavljena sa svim kanalima ja sam dodavao neke ko ima android tv box nek proba na kompu vlc samo preleti ne otvori nista ps. rjec je o listi sa ceskom ip adresom

Učlanjen(a)
16.12.2015
Poruka
476
pisalo se je o tome dal javno objavljena lista moze da radi vise dana tvrdim da moze samo je bitno preko cega pustate istu rjec je o listi sa domacim i stranim kanalima mix lista koja je objavljena na svim mogucim forumima javno dal je ovde neznam jer nemam pristup i koja radi perfektno za 20-tak dana koliko je imam nije ni jednom trzno niti jedan kanal a gledam samo domace kanale moram da navedem da lista nigde nije objavljena sa svim kanalima ja sam dodavao neke ko ima android tv box nek proba na kompu vlc samo preleti ne otvori nista ps. rjec je o listi sa ceskom ip adresom
Dobro,pa kazi na kojem playeru ti to gledas bez problema?

Učlanjen(a)
01.12.2014
Poruka
155
Dobro,pa kazi na kojem playeru ti to gledas bez problema?
perfect player probao sam sad na iptv playeru sofranov nece a na perfectu radi odlicno ko ima nek proba nije za povjerovati al nemam razloga da lazem kad provjerim listu sa iptv tool samo 2 kanala zeleno rai 1 i trt 1 kako zbog cega to je pitanje za bolje znalce ove teme

prc

Učlanjen(a)
23.07.2010
Poruka
746
Kod:
netname: MSTEL
descr: Mediasky d.o.o.
descr: BIHNet GIA-ISP Customer subnet (Tuzla region)
country: BA
descr: BIHNET subnet
descr: BH Telecom DD - 2009 Alloc.
Boki reci sharp92 da sidje sa statusa da mogu i ostali gledati :beee:

Natrag