Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
jedna informacija ,IIPTV tools .kad provjeravate ,adresu ili server i pokazuje vam ,da server .nije aktivan ,izbaci crveno ,uopste nemora biti tacno,provjereno ,na nekoliko primjera
Super ja sad bas nasao jednu domacu za koju sam mislio da ne radi jer crveno bilo.Treba to malo prelistati sve opet ispocetka sto nam dao posao hehe:tease::mig:.

Mg0

Član
Učlanjen(a)
22.11.2012
Poruka
204
Da li neko preporucuje XE*U program za proveru ispravnosti statusa?

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
statusi su svi ispravni....samo neki bas ne rade po principu nasao i proradilo....neki statusi rade kad si u mrezi njihovog provajdera, neki rade sa user i pass a neki rade samo preko openvpn....moj udpxy je pusten recimo preko openvpn i tako nemam brige da se netko moze povezati bez da mu ja dam user, pass i server.key.....

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
savjet prestanite da silujete liste ,daji te na pm , da smo mi i tako radili danas , nebi bilo nista moguce gledati ,i cudno je da .neki , koji do neki dan bukvalno ,nisu imali sta gledati ,i trazili liste na pm i naravno dobivali sad kazu ,nebrinite uvijek ima nacina da se dodje do listi ,koja ironija

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
savjet prestanite da silujete liste ,daji te na pm , da smo mi i tako radili danas , nebi bilo nista moguce gledati ,i cudno je da .neki , koji do neki dan bukvalno ,nisu imali sta gledati ,i trazili liste na pm i naravno dobivali sad kazu ,nebrinite uvijek ima nacina da se dodje do listi ,koja ironija
i sto je jos najgore ako je to zbog lajka, to se retko sad i lajkuje, svi znaju da te liste traju ko kupusni leptir, jedno popodne, a svrhu objavljivanja su objasnili neki koji znaju o cemu se radi, tj znaju vise od mene

zar losmijov nije dovoljan? Xenu mu nije ravan

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
31.08.2012
Poruka
636
Ja koristim Losmijev, i do sada mi radio perfektno. E a moze pomoc u vezi vrsti statusa, kako pustiti neke koje ovako ne mogu i tako dalje?

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
http://serbianforum.org/threads/internet-radio-i-televizija.60172/page-7238

@boki71, ovo je neverovatnih 2000/status-a?(@Kodi Krypton ,:"statusi su svi ispravni....samo neki bas ne rade po principu nasao i proradilo....neki statusi rade kad si u mrezi njihovog provajdera, neki rade sa user i pass a neki rade samo preko openvpn....moj udpxy je pusten recimo preko openvpn i tako nemam brige da se netko moze povezati bez da mu ja dam user, pass i server.key)..... ". znaci treba cunjati.

Natrag