Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.084
Vratite se na temu...
Svaki put kada krene sezona iste price se vrte. Sve je nebitno dok je u skladu sa pravilima, niti ce rasprave spreciti objavljivanja, niti ce pomoci ikome, tako da je bolje da prodje bez njih.
Jos jednom da kazem, cak i da se ovde spreci objavljivanje, liste ce se pojaviti na drugom mestu ako je neko resio da ih objavi. Lista ima mnogo u opticaju i niko ih sve ne moze pogasiti, tako da potrudite se i nadjite neku listu, koristite dok se ne objavi, kada stane, nadjite drugu i tako u krug. Ako imate srece, mozda preskoce vasu listu kada objavljuju pa potraje malo duze...

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Ipak je ovo bilo korisno - cisto u informativne svrhe ! :mig:

Samo da vam napomenem sreper je covek sa puno pare a malo pameti jedno vreme ga je zlocko drao kao ovcu a mozda i jos ga dere ko ga zna tako da on ne prodaje liste vec njemu prodaju
A, ko je taj zlocko i gde je on sada, nema ga duze vremena ?

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.259
Denny Crane

[raw]<object width="300" height="200"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/iXuQ5c9E4eQ?modestbranding=1&amp;fs=0&amp;rel=0&amp;hd=1&amp;disablekb=0&amp;egm=1&amp;showsearch=0&amp;showinfo=0&amp;iv_load_policy=0&amp;autoplay=1&amp;loop=0&amp;version=3&amp;controls=0"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/iXuQ5c9E4eQ?modestbranding=1&amp;fs=0&amp;rel=0&amp;hd=1&amp;disablekb=0&amp;egm=1&amp;showsearch=0&amp;showinfo=0&amp;iv_load_policy=0&amp;autoplay=1&amp;loop=0&amp;version=3&amp;controls=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" width="300" height="200"></embed></object><!--Denny Crane -->[/raw]

VIP IPTV
Učlanjen(a)
06.03.2010
Poruka
52
evo mene da se javim, slatko se smejem i citam pojedine komentare posebno bobanku koji kaze da me drao neki zlocko.objavio sam tudje liste koje ljudi placaju a drugi koriste i preprodaju nisam u mogucnosti da kontaktiram osubu cija je lista zato ce da zna da kad pocnu da seckaju da treba da promeni sifru i zakljuca box!!! jer svi koji pisu negativno nerazumem zasto njima to smeta,mozda oni znaju.
puno vas voli sve SREPER!!!

Natrag