Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
:roll::bfghb:
Ovo nema nigde !
Mora se uskoro desiti neka promena ili ce se pojaviti neka opasna konkurencija - garant ! :roll::bfghb:

Da to nije @sreper rekao nekom da se objavi "ona" lista, ili je u pitanju ne znanje, mada cisto sumnjam ! ;)

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
01.11.2012
Poruka
2.763
HAHA kako si me dobro nasmijao :) uljepsao si mi dan ;)

Dobro znaju neki ovdje da sam molio za liste, tak da ja bas nikakve veze nemam s time

Izvini, nisam znao da nećeš da se zna javno da prodaješ.
To što si molio za liste može biti da si htio da izvučeš liste pa da srušiš konkurenciju.

(vidiš sad koliko glupo zvuči kad neko nešto tako piše lupajući gluposti a ne iznoseći nikakve dokaze, i moje i tvoje se svodi na rekla kazala ili još gore "ja sam siguran da je sreper trgovac" kako ti kažeš.
Pa kad si siguran daj reci i meni kako si siguran jer ja samo od sigurnih i provjerenih kupujem liste, pa da pazarim i ja nešto kod čovjeka.)

Objasni na osnovu čega si ti siguran da kažeš "siguran sam da sreper prodaje".
Isto koliko sam ja siguran da i ti prodaješ.
Ovako se možemo do prekosutra prepucavati i iznositi ovakve gluposti i spamati temu.

Znači kad god se nešto novo objavi na SF a da nije copy paste sa drugih foruma javi se par istih članova i poneki novi i kuju neku teoriju o prodaji lista i slično.
Znači onaj što prekopira nešto na drugi forum je extra, a onaj što vam da nešto novo na SF je trgovac.
Svaka čast @sreper -u, izgleda da je ovako nešto neophodno forumu svako malo da se ove vaše teorije zavjere ne bi previše razvile jer očigledno pojednici imaju smisla za to.
Pa budite i vi extra pa ne iznosite to dalje sa SerbianForuma i ne širite. lol

Pa ajde da mi neko objasni otkud vama iste liste kao ovim "prodavačima" kako ih vas par naziva???
Koristite skener na istoj frekvenciji, mora da je to.
Ko vama brani da objavljujete ono šta imate, niko, znaju se pravila na forumu i do tad ako je po pravilima slobodno radite šta hoćete.

Svašta bi još napisao al idem po novčanik pa da kontaktiram srepera dok je online.
Ti samo pošalji njegove kontakt podatke, al nemoj svoje, tvoju listu već gledam :p

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
neznam sto sam prozvan ,samo sam napisao svoje misljenje ,a vec ako hoces posto si pitao ,procedura je vrlo ,jednostavna ,sto manje slobodnih listi ,vise ,placanja , kod restrimera ,logicno , evo i da ja pomognem ,cuo sam ne znam je li tacno da se nudi ,
15e
full d3go to , od poznatih likova nam ,sto je iznenadjujuce ,ali ako vec neko placa preporucio bi mu tu opciju jer dolazi od znalaca zanata

Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
388
Oprosti ali nigdje ja nisam rekao da sam ja u nesto siguran, nadji mi to gdje sam ja to rekao da sam ja u nesto siguran, ocito si krivo shvatio poruku! moja poruka je napisana iz zafrkancije ako nisi skuzio

Nevidim razloga zasto bi molio nekoga liste da srusim konkurenciju, pa onda da se bavim s takvim stvarima znao bi i sam izvuci liste a ne da nekoga molim.

LEGEND
Učlanjen(a)
01.11.2012
Poruka
2.763
Na @Burmann -ov post:
Ako mislis na @sreper - to je druga prica, ko zna ko je to ! ;)

ti komentarišeš:
Sigurno netko ko se bavi s time, pa hoce unistiti konkurenciju :)

i onda ovo napišeš:
Oprosti ali nigdje ja nisam rekao da sam ja u nesto siguran, nadji mi to gdje sam ja to rekao da sam ja u nesto siguran, ocito si krivo shvatio poruku! moja poruka je napisana iz zafrkancije ako nisi skuzio........

Izvini, moja greška. Da si siguran glasilo bi ovako:
Siguran sam da je to sigurno netko ko se bavi s time, pa hoce unistiti konkurenciju :) :roll:
Nije bitno sad to, i moji svi prethodni postovi su napisani iz zafrkacije.
Pozdrav i uživaj

Moja greška što sam ikoga citirao, to nkad na dobro ne izađe jer niko kritiku ne može izgleda da primi pa makar i znao da nije u pravu.
Izvinjavam se svima koga sam ikad citirao osim @boki71 on je svjestan da stalno piše gluposti i spama.
Citirati ne znači prozvati nekoga, može biti da jednostavno nešto ne znam pa ako bi bili ljubazni da mi odgovorite a da ne prekucavam vaš post odradim citiranje poruke iliti Quoting the message.

ps
ovaj sreper nije ozbiljan trgovac, neće pare da primi, odmah mi je bio sumljiv

Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
388
Ja mogu primiti kritiku i mogu saslusati drugoga i ako nisam u pravu prihvatiti to i reci ok nisam u pravu. ok mozda sam krivo napisao , mozda sam trebao napisati " mozda je netko ko se bavi s time pa hoce unistiti konkurenciju" al eto kako god sam napisao ja sam tako mislio i poruka je iz zafrkancije jer nemam s nikim nista ovdje i protiv nikoga nista.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Na @Burmann -ov post:

ti komentarišeš:

i onda ovo napišeš:

Izvini, moja greška. Da si siguran glasilo bi ovako:
Siguran sam da je to sigurno netko ko se bavi s time, pa hoce unistiti konkurenciju :) :roll:
Nije bitno sad to, i moji svi prethodni postovi su napisani iz zafrkacije.
Pozdrav i uživaj

Moja greška što sam ikoga citirao, to nkad na dobro ne izađe jer niko kritiku ne može izgleda da primi pa makar i znao da nije u pravu.
Izvinjavam se svima koga sam ikad citirao osim @boki71 on je svjestan da stalno piše gluposti i spama.
Citirati ne znači prozvati nekoga, može biti da jednostavno nešto ne znam pa ako bi bili ljubazni da mi odgovorite a da ne prekucavam vaš post odradim citiranje poruke iliti Quoting the message.

ps
ovaj sreper nije ozbiljan trgovac, neće pare da primi, odmah mi je bio sumljiv
Uredniče prestani sa ze***avati:crazy_pit: podjeli ljudima pokoju listu:beee:pun si ko brod.

Natrag