Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
HAHA kako si me dobro nasmijao uljepsao si mi dan
Dobro znaju neki ovdje da sam molio za liste, tak da ja bas nikakve veze nemam s time
Ako mislis na @sreper - to je druga prica, ko zna ko je to !
Sigurno netko ko se bavi s time, pa hoce unistiti konkurenciju
Oprosti ali nigdje ja nisam rekao da sam ja u nesto siguran, nadji mi to gdje sam ja to rekao da sam ja u nesto siguran, ocito si krivo shvatio poruku! moja poruka je napisana iz zafrkancije ako nisi skuzio........
Uredniče prestani sa ze***avati podjeli ljudima pokoju listupun si ko brod.Na @Burmann -ov post:
ti komentarišeš:
i onda ovo napišeš:
Izvini, moja greška. Da si siguran glasilo bi ovako:
Siguran sam da je to sigurno netko ko se bavi s time, pa hoce unistiti konkurenciju
Nije bitno sad to, i moji svi prethodni postovi su napisani iz zafrkacije.
Pozdrav i uživaj
Moja greška što sam ikoga citirao, to nkad na dobro ne izađe jer niko kritiku ne može izgleda da primi pa makar i znao da nije u pravu.
Izvinjavam se svima koga sam ikad citirao osim @boki71 on je svjestan da stalno piše gluposti i spama.
Citirati ne znači prozvati nekoga, može biti da jednostavno nešto ne znam pa ako bi bili ljubazni da mi odgovorite a da ne prekucavam vaš post odradim citiranje poruke iliti Quoting the message.
ps
ovaj sreper nije ozbiljan trgovac, neće pare da primi, odmah mi je bio sumljiv