Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
08.06.2010
Poruka
2.058
Liga Sampiona na SK 1 Montenegro i SK 1 Slovenia:

"GNK Dinamo Zagreb" - "Skenderbeu Korce" /25-08-2015/ (SK 1)
"FK Partizan" - "FC BATE Borisov" /26-08-2015/ (SK 1)
"Bayer Leverkusen" - "S.S. Lazio" /26-08-2015/ (SK 2 SLO)
"Apoel FC" - "FC Astana" /26-08-2015/ (SK 3 SLO)
"CSKA Moskva" - "Sporting" /26-08-2015/ (SK 4 SLO)

Početak od CET 20:45h

Pozz

LEGEND
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.431
Može li nekoi da vadi linkova ot tu:
Kod:
http://www.zoptv.com/channels/sports
Skini ih sam, treba ti samo UrlHelper.
Primer BT Sport, helper ucita ovako:
Kod:
http://209.95.50.238:1935/edge/_definst_/dhpj1xgov72x4br/media_w1736359472_2110.ts
Prtpostavljam da ce oni brojevi iza media _w173.... kod tebe biti razliciti.
Ovako strim nece ici, otvoris kod stranice:
skini.png

Izbrises na kraju strima ono .ts i dodaj .live.m3u8?id=... Verovatno da ce i ti brojevi kod tebe biti razliciti.
Zato ne ocekuj da ti neko sve ovo uradi, eto ti primer i pici.

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
@darkon
Ovde 70% očekuje na tacnu da im se servira. Niko da se potrudi da sam nešta nauči. Samo "ima li ko ovo, ima li ko ono".
Ako neko objavi (kao ja npr) ruske liste - "šta objavljujete samo Ruse ?". Kad objavimo liste sa domaćim kanalima - opet nevalja. "Nekome je pukla prodaja pa sad obara liste". Šta vi u stvari hoćete??? Da vidim šta ste to doprineli ovom ovde forumu pa sad pametujete nama koji nešta objavljujemo. Registrovani pre 5 godina, a imaju 20 postova i sole pamet.
Ja ovo ne radim zbog sebe. Davno sam napomenuo da plaćam SBB D3, tako da sam obezbeđen sa 80% kanala koji me interesuju. Ono što nemam (arene1-5, HBO paket, cinestar premier 1 i 2) nije mi toliko ni bitno. Filmove i onako gledam na KODIu, a arene su interesantne zbog lige šampiona. Imam ja, naravno, i te kanale, zahvaljujući dobrim ljudima koji su me naučili da sam nađem ono što mi treba. Ja sam moje znanje preneo nekim drugim. A tu su i dobri ljudi koji ponekad sami pošalju.
Pre nekih mesečak dana objavih da ne rade balkanstream liste. Za 15 min na PM dobih 4-5 listi za balkanmediu. Nikome nisam tražio - sami ljudi poslali.
Pre nekoliko dana uvaženi Drug Član ovde postavi pitanje oko zapto liste, ja mu na PM poslah odgovor, posle nekoliko poruka i listu - on meni još bolju. Pomažemo se.
Da nije bilo SerbianForuma, ne bih upoznao neke meni drage ljude. Neke sam imao čast lično upoznati, sa nekima se redovno na skajpu dopisujem, sa nekima se zapijem (mada više ne pijem).

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Dobro jutro !
Licemerstvo, dvostruki arsini i lazni moral nisu vrline, vec mane !
Nemojmo onda vise nikad o moralu i postenju !
Ipak je biznis samo biznis !
Postujmo pravila foruma i uzivajmo koliko mozemo ! :mig:

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
16.08.2015
Poruka
161
Skini ih sam, treba ti samo UrlHelper.
Primer BT Sport, helper ucita ovako:
Kod:
http://209.95.50.238:1935/edge/_definst_/dhpj1xgov72x4br/media_w1736359472_2110.ts
Prtpostavljam da ce oni brojevi iza media _w173.... kod tebe biti razliciti.
Ovako strim nece ici, otvoris kod stranice:
skini.png

Izbrises na kraju strima ono .ts i dodaj .live.m3u8?id=... Verovatno da ce i ti brojevi kod tebe biti razliciti.
Zato ne ocekuj da ti neko sve ovo uradi, eto ti primer i pici.

hvala ti što si mi pokazal sad ču probati :tease:

Poslednja izmena od urednika:
MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Eh pa kako ko, ali recimo usluge Danny Crane-a koristite i svi vi, i jos pola Evrope... Uglavnom povremeni spam Danny Crane-a je manje maliciozan nego prethodnih par stranica komentara...
Zbog zasluga moramo dozvoliti Danny-iju da zadrzi svoju titulu kralja spama koja je prilicno ugrozena u ovoj temi :D

Natrag