Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
de da se prijavim da prodam neku listu? moram zaraditi da si isplatim ruter....:beee:
Tanko prijatelju.
Ja sam nudio D3GO nalog na godinu dana (lično moj) u zamenu za polovan android telefon/tablet i niko se nije javio. Nismo mi te sreće.

Odoh da cepam drva. Treba se ženi i deci grejati kad odem u Moskvu (ako odem, a valjda hoću)

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.172
Ovim putem bih zahvalio @salio555 na glazbenoj listi, međutim pukla je drugi dan. U pitanju je uk dreambox koji radi ok dok vlasnik ne skuži. Pošto dreambox nije stabilan tražim bar Mtv hits i vh1.
Ali bez ". ts" na kraju liste jer taj me na boxu izbacuje, dok na Pc radi.
Hvala dobroj duši. Eto sreperu nađi mi te kanale i pošalji na pm. :D

Član
Učlanjen(a)
21.01.2012
Poruka
352
postavljam ponovo isto pitanje ako neko moze da mi resi:
zasto se programi menjaju sami na listama
na VLC ima reglaza za to staviti 8 na O
na simple tv nema reglaza
na boxu android nema reglaza
molim vas pomognite mi jer ovo je veliki problem za sve

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.172
@libertbobi
Rješenje za tvoj, moj i sve ostale vlasnike Android tv box uređaja je bacanje istog u smeće. Druga opcija je kupit HTPC stavit Windows Os instalirati codece i uživati ko čovjek.Treća zamoliti streamera tih kanala da ih decodira u drugom codecu koji je kompatibilan sa Androidom. Probaj pod settings samog uređaja imaš opcije za GPU,hardware decode, ali mislim da ti neće pomoći mnogo. Ja sam riješio samo dekodiranje slike stream ide fino ali me izbacuje iz streama. Znači samo me izbaci nakon nekog vremena u aplikaciju.

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.084
@libertbobi
Druga opcija je kupit HTPC stavit Windows Os instalirati codece i uživati ko čovjek.

Sto mora windows :D Linuxi, openelec recimo, su dosta cesto korsceni za htpc resenja. Ako se koristi desktop moze i recimo kodibuntu. Umesto htpc, moze se koristiti i RasPi koji kosta mnogo manje i gura sve sto je potrebano za htpc, a i zgodniji je sto je manji :)
Sto se tice bacanja, mozda bi trebalo istraziti mogucnost instaliranja nekog linuxa na android box-ove.
Naravno mozda je linux komplikovano resenje za nekoga ko isti nije koristio, samo kazem da postoji i ta opcija :) E sad naravno sa bas losim android boxovima, nece biti neke razlike, ali u nekim slucajevima mozda i pomogne... Uglavnom ako vec dodje do bacanja sto ne probati osposobiti, pa i ako ne uspe nije neka steta :)

¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.481
simpletvponavljanje.png

Učlanjen(a)
30.03.2014
Poruka
1.012
Danas nastupa Amel Tuka u finalu na 800 metara. Navijajmo za njega, a ako pobijedi, hoce li neko častiti, hehe?

Natrag