VidiAdmine,kako si otkrio ovog prevaranta,jel hardverski ili softverski...mislim kako?(IP ili...).
http://serbianforum.org/threads/internet-radio-i-televizija.60172/page-6729#post-1636303
ima i ultra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
VidiAdmine,kako si otkrio ovog prevaranta,jel hardverski ili softverski...mislim kako?(IP ili...).
Krupne reči koristiš, prevarant, jadnik...A koji ti se to jadnik zahfalio?...opa vec 3...napredujes...
A, jel bi mogli znati koji su to pojedinci ?Ima tamo , pojavljuju se povremeno te skripte koje su neki ljudi odavde napravili , to je otprilike tako.
A imamo mi u kanti dole neke kanale , rade vec 2-3 godine ali nisu mogli da izadju javno kod komsija , jer ti sto uzimaju-dobijaju nesto ovde i sa drugih sajtova i prenose tamo , nisu mogli da udju i uzmu to , i to je otprilike tako.
I na kraju kao finale imamo da ljudi vise nedele nikom nista , zbog gore navedenih stvari i listi i skripti-aplikacija je sve manje , jer su ih pojedinci dobijali na izvolte i silovali i postavlajli na sajtove od komsija pa do Japana.
Sto sad nestave full (Avcom ili Vip-bivsi b-net) ti strucnjaci , pa zato sto im niko nije dao to ili postavio negde da mogu da kopiraju i postave tamo.
Jedan je siguran, ustanovljeno je da sam ja svercer tj. prenosim sve tamo iz staff forumaA, jel bi mogli znati koji su to pojedinci ?
Pa sto se ljutis kad mozes da vidis hideMa,jok samo ovo sto napisem ne treba citati s naocarima.
Nije Night takav,znaju oni koji ga bar malo poznaju.Kao i svi ostali i tamo sam i ovde kao i ti i urednici,moderatori....ali pod drugim nikovima,ti nisi tamo ...ma jok samo nam se cini.Ti sam sebe kompromitujes jer ne postujes ni sam sebe tj.svoj potpis i ne pises cirilicom.Znajuci tebe svaku bi mi zahvaljivao i uvlacio se kada bi imao sve liste kao sto je nekad bilo,ti si klasican dupeuvlakac,nista drugo...inace ko nema liste tretiras ga kao djubre jer ti nije potreban takav kao sto sam ja sad.