- Učlanjen(a)
- 14.03.2015
- Poruka
- 42
Ko mi moze dati jednu dobru srbsku listu sa arenama i kanalima javnog servisa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Za komsu ali ima dobru sestruE to je prava stvar nego jel onaj hdmi sa najlon pijace za komšu ili komšinicu?
Sto obrisa deo gde si napisao jednom sam ja njemu dao nesto i on mi uzvratioNije Night takav,znaju oni koji ga bar malo poznaju.
Valjda tresla se gora, rodio se vuk. Gdje ti vide misaI, na kraju - tresla se gora, rodio se mis !
K'o i obicno !
Sto obrisa deo gde si napisao jednom sam ja njemu dao nesto i on mi uzvratioNije Night takav,znaju oni koji ga bar malo poznaju.
Valjda tresla se gora, rodio se vuk. Gdje ti vide misa
DEMANTUJEMKao i svi ostali i tamo sam i ovde kao i ti i urednici,moderatori....ali pod drugim nikovima,ti nisi tamo ...ma jok samo nam se cini.Ti sam sebe kompromitujes jer ne postujes ni sam sebe tj.svoj potpis i ne pises cirilicom.Znajuci tebe svaku bi mi zahvaljivao i uvlacio se kada bi imao sve liste kao sto je nekad bilo,ti si klasican dupeuvlakac,nista drugo...inace ko nema liste tretiras ga kao djubre jer ti nije potreban takav kao sto sam ja sad.
Valjda miguzu a ne mikusuSto obrisa deo gde si napisao jednom sam ja njemu dao nesto i on mi uzvratio
Secas se kada si me nagovarao da vredjam i provociram mikusu.
Dzabe unistavate liste nemam ja to nista,meni ni iz dzepa ni u dzepAu al ste se raspisali ovde. Sve same svadje i prepucavanja. Bolje vadite liste na sunce da narod nesto gleda. Evo @mkd.ip je poceo ja cu da nastavim pa idemo dalje, svi po jednu listu.
Evo ja ti mogu poslati opanak da gledasDzabe unistavate liste nemam ja to nista,meni ni iz dzepa ni u dzep