Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

VIP IPTV
Učlanjen(a)
21.09.2011
Poruka
1.067
Da li zna neko kako moze da se downloaduje video sa Netflix? Treba mi za jednu seriju nigde je nema samo na netflix :)

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Ima tamo , pojavljuju se povremeno te skripte koje su neki ljudi odavde napravili , to je otprilike tako.

A imamo mi u kanti dole neke kanale , rade vec 2-3 godine ali nisu mogli da izadju javno kod komsija , jer ti sto uzimaju-dobijaju nesto ovde i sa drugih sajtova i prenose tamo , nisu mogli da udju i uzmu to , i to je otprilike tako.

I na kraju kao finale imamo da ljudi vise nedele nikom nista , zbog gore navedenih stvari i listi i skripti-aplikacija je sve manje , jer su ih pojedinci dobijali na izvolte i silovali i postavlajli na sajtove od komsija pa do Japana.

Sto sad nestave full (Avcom ili Vip-bivsi b-net) ti strucnjaci , pa zato sto im niko nije dao to ili postavio negde da mogu da kopiraju i postave tamo.
A, jel bi mogli znati koji su to pojedinci ?

Učlanjen(a)
24.09.2012
Poruka
1.156
Kao i svi ostali i tamo sam i ovde kao i ti i urednici,moderatori....ali pod drugim nikovima,ti nisi tamo ...ma jok samo nam se cini.Ti sam sebe kompromitujes jer ne postujes ni sam sebe tj.svoj potpis i ne pises cirilicom.Znajuci tebe svaku bi mi zahvaljivao i uvlacio se kada bi imao sve liste kao sto je nekad bilo,ti si klasican dupeuvlakac,nista drugo...inace ko nema liste tretiras ga kao djubre jer ti nije potreban takav kao sto sam ja sad.
Nije Night takav,znaju oni koji ga bar malo poznaju.

Natrag