Muci me jedna stvar, kako cu da vidim listu ako je postavim u hide 100pravila znas,nisi ovde od juce.....vec duzi niz godina........hide,kode,prava tema i bez ponavljanja.....
mislim da ce prva da bude sa e-caps.net vojvodina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Muci me jedna stvar, kako cu da vidim listu ako je postavim u hide 100pravila znas,nisi ovde od juce.....vec duzi niz godina........hide,kode,prava tema i bez ponavljanja.....
Jel ti to pucaš iz prazne...Muci me jedna stvar, kako cu da vidim listu ako je postavim u hide 100
to cu ti ja srediti za minut......posto se znamo odavno......Muci me jedna stvar, kako cu da vidim listu ako je postavim u hide 100
Oce li ova prica imati hepiend ili... mislim da ne pratim ako nece. Ne volim price sa tuznim krajem
Avcom mi je bio pocetna stanicaOvde cim neko spomene Avcom ti izronis ko duh iz boce .
Ma uvek je puna samo nemogu da se resim od kad da startujemJel ti to pucaš iz prazne...
Ma uvek je puna samo nemogu da se resim od kad da startujem
Admine,kako si otkrio ovog prevaranta,jel hardverski ili softverski...mislim kako?(IP ili...).to cu ti ja srediti za minut......posto se znamo odavno......
Admine,kako si otkrio ovog prevaranta,jel hardverski ili softverski...mislim kako?(IP ili...).