Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
nocni sa kim si ti sve bio u vezi.......:roll::roll::roll:

pu,pu.......dalje od mene........:beee::beee::beee:..ne javljam ti se vise ni na mali cat....:roll::roll:

Dve godine smo skoro bili prijatelji na skajpu i ne samo on nego vecina sa foruma,vodili smo i forume i svasta nesto ali jbg ojacao mali pa se osilio postao ovde urednik...poceo da me tera ajde pisi nesto ajde ovo ajde ono...i jos neke stvari mi je pisao ali necu to da pisem jer ja nisam on ja ne ostavljam i ne zaboravljam tek tako,pa ne bi bas da pisem sve.

Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.259
Dve godine smo skoro bili prijatelji na skajpu i ne samo on nego vecina sa foruma,vodili smo i forume i svasta nesto ali jbg ojacao mali pa se osilio postao ovde urednik...poceo da me tera ajde pisi nesto ajde ovo ajde ono...i jos neke stvari mi je pisao ali necu to da pisem jer ja nisam on ja ne ostavljam i ne zaboravljam tek tako,pa ne bi bas da pisem sve.
Sta ces, zivotni san mi je bi da budem urednik u zivotu :roll::roll::roll:

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Nisam ljut uopste,samo sam spomenuo sto sultanovci dobijaju sve vise clanova.
to ne znaci nista.....na sultanovcima mislim da nema nikog ko bi znao neku skriptu napraviti....sve se uzelo odavde i kopiralo tamo....a i bilo koju listu kanala da mi treba ima tu nekih clanova koji salje iz prve.....to je pravi forum.....

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Apsolutno si u pravu, ja sam glavni izvoznik iz stafa. Eto neka ljudi potvrde :D
izvezi onda sliku posto strima nemam......:beee:

0Pw0AKz.png

Natrag