Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne ocekujem javno jer onda bi i sbb,net tv,telekom... i ostali spijuni videli gde su rupe u sistemu i krpili bi ih.Pa dal vi ljudi stvarno ocekujete da ce neko takve stvari objaviti javno???
Dal ste ikada nasli tajne nekog "zanata" objavljene javno? Onome ko bi to objavio bi to bilo kao da je pucao sebi u nogu... Radilo bi jos dva dana i posle cao.
ja sam je naso na sultanovicima...
.
I ja sam tamo nalazio,pa onda ispada da se ovde dzabe kriju liste i neke stvari kada tamo ima sve na izvolte,sultanovci postaju sve popularniji jer tamo ima sto se ovde krije.
Haha... pa sta cekas i radis ovde, ajd cao!Ne ocekujem javno jer onda bi i sbb,net tv,telekom... i ostali spijuni videli gde su rupe u sistemu i krpili bi ih.
I ja sam tamo nalazio,pa onda ispada da se ovde dzabe kriju liste i neke stvari kadawww.aomeu.gov.batamo ima sve na izvolte,sultanovci postaju sve popularniji jer tamo ima sto se ovde krije.
Oni jos nisu imali tu cast da im ja spamujem na forumu (jedan veci forum sa exyu podrucja jeste, ali samo jedan), bicete blagovremeno obavijesteni kad se pojavim i tamo. U skorije vrijeme sigurno ne, ipak su oni cetvrta liga.Kao i svi ostali i tamo sam i ovde kao i ti i urednici,moderatori....ali pod drugim nikovima,ti nisi tamo ...ma jok samo nam se cini.