Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Ovako
Što se SBB-ove usluge D3GO tiče - sledeće je stanje:
Regularno, sve SBB kanale možete otvoriti jedino u SBB mreži. Van nje dostupno je nekih 60tak kanala.
Neregularno - može, i mogu svi kanali.

EDIT: Na molbu nekih ljudi koji su me zamolili (i koji su u pravu) da uklonim način jer je ionako manje više poznat svima, a nije red da ga ovako javno objavim - uklonio sam deo teksta.
Inače - da radi potvrio mi je jedan prijatelj iz BiH i jedan iz Moskve.

@dppaki Ranije je moglo da se povade strimovi iz d3go, čak je i skripta postojala. Više nije moguće. Ni skripta ne radi.
Vi stvarno mislite da ovde, među nama, nema i ljudi iz SBBa, telekoma, avcoma i ostalih??? Puste nam malo, na kašičicu kanale da gledamo i posle nam ugase.
I da vidim, koliko su pojedinci spremni da plate za taj čuveni d3go. Eto, ja ću da izdam moj jedan ili čak 2 uredjaja.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Kod mene u Vrbasu, SBB ima najbolju ponudu - najbrzi internet, ali mogu reci da nisu bas korektni u pruzanju usluga !
Nekada sam bio korisnik ADSL Telekoma !

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
Ovako
Što se SBB-ove usluge D3GO tiče - sledeće je stanje:
Regularno, sve SBB kanale možete otvoriti jedino u SBB mreži. Van nje dostupno je nekih 60tak kanala.
Neregularno - može, i mogu svi kanali.

EDIT: Na molbu nekih ljudi koji su me zamolili (i koji su u pravu) da uklonim način jer je ionako manje više poznat svima, a nije red da ga ovako javno objavim - uklonio sam deo teksta.
Inače - da radi potvrio mi je jedan prijatelj iz BiH i jedan iz Moskve.

@dppaki Ranije je moglo da se povade strimovi iz d3go, čak je i skripta postojala. Više nije moguće. Ni skripta ne radi.
Vi stvarno mislite da ovde, među nama, nema i ljudi iz SBBa, telekoma, avcoma i ostalih??? Puste nam malo, na kašičicu kanale da gledamo i posle nam ugase.
I da vidim, koliko su pojedinci spremni da plate za taj čuveni d3go. Eto, ja ću da izdam moj jedan ili čak 2 uredjaja.
Ili recimo na televizoru, racunaru, tabletu i telefonu... Sve je to istina, ali nikome ne pomaze. I ako se ima username i password korisnika se moze napravati takodje, ili recimo sa sbb-ovim stb-om... Poenta je sto nikakvo objasnjenje nije dato vec samo konstatacija neceg ociglednog, a to je vec spam... I sta sada ako covek mozda pomisli da mora da promeni operatera, i napravi trosak, zbog nepotpune, samim tim i pogresne informacije?

Prestajem da komentarisem dalje na ovu temu... I ubuduce ako nekome pokusate da pomognete, uradite to na primeren nacin ili se uzdrzite od komentara...
Upravo se sada potvrdila moja prica na zahtev nekih????!!! a u pravu su??????!!! i bla bla ne mogu ili necu ili kako god da vam kazem jer su bootovi medju nama...i cemu prica..zajebacete nas nekoliko koji znamo pa necemo vise gledati a vi drugi 99% ko vas ...........
Ja verujem da si ti ok lik a ja se osecam sada kao da treba nekoga da molim ili nedaj boze ukrascu mu nesto njegovo....

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
U pravu si dpaki,osecamo se kao neki prosjaci i clanovi drugog reda na ovom forumu,ako necete javno da pisete pa pomognite nam onda u pp a ne kao neki sto su mi slali slike ultri kada sam trazio na forumu ko ima da mi posalje i posalju mi slike od ultri,sto je dno dna i naravno,zgaditi se za ceo zivot i taj sto ti je poslao i sve na forumu.

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Dosta ljudi se ovde opeklo i zato su ljudi nepoverljivi, potrudite se i vi nekome da pomognete, i kada steknete poverenje sigurno cete saznati... Sto se tice diskriminacije, postoji samo ona koja postoji i u stvarnom zivotu, prijatelji su uvek preci, a to ne znaci da neko drugi manje vredi vec tajne se dele samo sa prijateljima. Potrudite se pomozite nekome, pa ce neko uzvratiti uslugu. Ili se bar potrudite pa malo pretrazite forum pa nesto i sami mozda nadjete. Izvinite ali ako ocekujete da neko sve uradi za vas, onda lepo platite legalnog operatera i imacete sve kanale. Drugi je nacin, da vi pomognete nekome i on uzvrati uslugu. Ja sam uz vrlo malo truda mogao da pronadjem sve sto me je zanimalo, dok sam i sam trazio kanale. Mislim da je @boki71 napravio sjajne tutorijale, a @D3n1s i @losmij skripte, i jos ako pratite temu, a verujem da pratite, jer ste stalno ovde, tesko ce vam biti da nesto ne nadjete... Tako da ako ne zelite da se pomucite, smanjite i prohteve, a ako se potrudite, verujem svako moze naci sve sto zeli...
Sto se tice zahteva da se skloni uputstvo, verovatno je trazio neko i od zasluznih za taj nacin gledanja, ili bar ljudi koji su ulozili truda da to pronadju. Nisam video o kom nacinu se tacno radi, ja eto ne trudeci jos davno saznao za jedan nacin. Naravno ne zelim da izigram poverenje tog koji mi je rekao to u poverenju, koje je kljucna stvar u celoj prici ovde. Neki ljudi su se pokazali kao dostojni poverenja, a mnogo vise je izneverilo poverenje, pa je razumljivo sto neke stvari ostanu tajna. Recimo do skoro je radio "bioskop" :D i mnogo ljudi je gledalo, ali je neko to prosirio svuda i sada vise toga nema... Ne mozete ocekivati da stalno neko ulaze svoje vreme, potrosi sate a da se vi ni malo ne potrudite. Ko god se potrudio ima nesto da gleda...

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
Nemam sa cime da pomognem a to sto su se opekli od mene se niko nije opekao,evo npr. web telekom se moze kupiti za 150 dinara ali nema ultri,pisao sam i adminu tvvieta dam mi samo naplati te dve ultre ali on jos nije odgovorio...

Ne mozete ocekivati da stalno neko ulaze svoje vreme, potrosi sate a da se vi ni malo ne potrudite. Ko god se potrudio ima nesto da gleda...

Pa neka mi neko objasni kako da skeniram udp od telekoma ili sbb pa cu ja trositi svoje vreme,ako je samo vreme u pitanju i trud.Hteo bi i da znam i kako se traze proksiji...

Poslednja izmena:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Dosta ljudi se ovde opeklo i zato su ljudi nepoverljivi, potrudite se i vi nekome da pomognete, i kada steknete poverenje sigurno cete saznati... Sto se tice diskriminacije, postoji samo ona koja postoji i u stvarnom zivotu, prijatelji su uvek preci, a to ne znaci da neko drugi manje vredi vec tajne se dele samo sa prijateljima. Potrudite se pomozite nekome, pa ce neko uzvratiti uslugu. Ili se bar potrudite pa malo pretrazite forum pa nesto i sami mozda nadjete. Izvinite ali ako ocekujete da neko sve uradi za vas, onda lepo platite legalnog operatera i imacete sve kanale. Drugi je nacin, da vi pomognete nekome i on uzvrati uslugu. Ja sam uz vrlo malo truda mogao da pronadjem sve sto me je zanimalo, dok sam i sam trazio kanale. Mislim da je @boki71 napravio sjajne tutorijale, a @D3n1s i @losmij skripte, i jos ako pratite temu, a verujem da pratite, jer ste stalno ovde, tesko ce vam biti da nesto ne nadjete... Tako da ako ne zelite da se pomucite, smanjite i prohteve, a ako se potrudite, verujem svako moze naci sve sto zeli...
Sto se tice zahteva da se skloni uputstvo, verovatno je trazio neko i od zasluznih za taj nacin gledanja, ili bar ljudi koji su ulozili truda da to pronadju. Nisam video o kom nacinu se tacno radi, ja eto ne trudeci jos davno saznao za jedan nacin. Naravno ne zelim da izigram poverenje tog koji mi je rekao to u poverenju, koje je kljucna stvar u celoj prici ovde. Neki ljudi su se pokazali kao dostojni poverenja, a mnogo vise je izneverilo poverenje, pa je razumljivo sto neke stvari ostanu tajna. Recimo do skoro je radio "bioskop" :D i mnogo ljudi je gledalo, ali je neko to prosirio svuda i sada vise toga nema... Ne mozete ocekivati da stalno neko ulaze svoje vreme, potrosi sate a da se vi ni malo ne potrudite. Ko god se potrudio ima nesto da gleda...
Sve si lepo opisao , teško da se šta može dodati. Nekim članovima (a oni su i najgrlatiji) nebih poverio ni 3 nacrtane ovce, garant bi ih izgubili a kamoli šta drugo.

Natrag