Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nemam pojma ocemu ti pricas imam ja I e-mail I Skype I pp pa nisam ja trazio da mi neko postuje na forum listu nego da posalje na vec gore navedene I uzivaj u gledanju ja sam samo pisao kako ovde ljudi pisu nesto sto nema smisla o nekim listama koje nikad niko nije ni video I postavljaju broj postova pisu o pravilima itd I jos nesto da kazem moja svaka poruka koju sam napisao ne odnosi se ninakoga licno LPDa te demantujem, nije do ljudi nego do tebe. Ja nemam pojma o skeniranju a imam sve što mi je potrebno zahvaljujući ne jednom nego desetak ljudi sa foruma. Kome god sam se obratio, pomogao mi je. Dobijao sam na pp liste od ljudi sa kojima pre toga nisam prozborio ni reč. Naravno ne delim ih ne zato što sam škrt nego zato što sam ih dobio, nisam ih ja pronašao. PP , skajp, mail su za dobre liste a forum je za druženje, sjajna polazna osnova za dalje
Ako sam te uvredio svojim komentarom-izvini.nemam pojma ocemu ti pricas imam ja I e-mail I Skype I pp pa nisam ja trazio da mi neko postuje na forum listu nego da posalje na vec gore navedene I uzivaj u gledanju ja sam samo pisao kako ovde ljudi pisu nesto sto nema smisla o nekim listama koje nikad niko nije ni video I postavljaju broj postova pisu o pravilima itd I jos nesto da kazem moja svaka poruka koju sam napisao ne odnosi se ninakoga licno LP
Ako se ne varam to je TV ISTOCNO SARAJEVO,ima je sigurno u Net tv listi a vjerovatno i u nekoj od Bosanskih provajdera...ja sam pogledao u nekima nije bilo ali nisam sve..Moze li mi neko reci, u kojoj listi moze biti ovaj kanal ?
Pogledajte prilog 57841
znam ispricavam se svima na forumuAko sam te uvredio svojim komentarom-izvini.
Pokušao sam dati savet i tebi i drugima.
Daljnja diskusija na ovu temu ne vodi nikud.
Pozdrav
Jos jedna lista proradila preko komsije