Član
- Učlanjen(a)
- 26.09.2010
- Poruka
- 655
Nemaima li kakvih filmova za odrasle tipa hustler i sl.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nemaima li kakvih filmova za odrasle tipa hustler i sl.?
zabranjeno je na forumu.......poslacu ti na pp listu ......ima li kakvih filmova za odrasle tipa hustler i sl.?
Postavljeno je na forum barem 10 razlicitih IP od T2 ovaj tjedan pa odaberi....Sve rade perfekt....Jel postoji t-2 lista koja radi? PP
Kod T2 liste ima samo sportklub 1 i 2...ovo je sto se sporta tice najlosija slovenacka lista....vrh liste su Amis i Siol ali to je malo teze dobiti ili pronaci.....Da li u T-2 listi postoje kanali Sportklub 4,5,6 ako postoje koji je UDP???
zabranjeno je na forumu.......poslacu ti na pp listu ......
http://serbianforum.org/threads/p2p-streams-addon-acestream-and-sopcast.491693/
ima sve a kod mene nece da radi na XP neznam sta nevaljako koristi XBMC pa da jos ne zna za ovo:
Kod:http://serbianforum.org/threads/p2p-streams-addon-acestream-and-sopcast.491693/
ovo je fenomenalna stvar...ja sam prepodne testirao i vrlo sam odusevljen....unutra imate torent i sopcast strimove u zaista odlicnoj kvaliteti....posebno da naglasim sopcast strimerje iz spanjolske grupe arenavision.....svih jedanajst kanala koji za sad emituju su u HD i sve najbolje utakmice uredno pokrivaju.....isto tako imate sve ruske i ukrainske sportske kanale preko torent sajtova pa engelske sportske iz sky platforme.....sve u svemu vrhunski adon za pracenje sporta.....
Nije problem pronaci samo me zanim kako da ti linkovi rade a da ne koce testiro sam par Siol proxya ali koci dok T-2 radi dobro vecinom osim vecernji sati kod Siol je drukciji Multicast address od proxya i ogranicen je na tri korisnikaKod T2 liste ima samo sportklub 1 i 2...ovo je sto se sporta tice najlosija slovenacka lista....vrh liste su Amis i Siol ali to je malo teze dobiti ili pronaci.....