Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
ko koristi XBMC pa da jos ne zna za ovo:
Kod:
http://serbianforum.org/threads/p2p-streams-addon-acestream-and-sopcast.491693/

ovo je fenomenalna stvar...ja sam prepodne testirao i vrlo sam odusevljen....unutra imate torent i sopcast strimove u zaista odlicnoj kvaliteti....posebno da naglasim sopcast strimerje iz spanjolske grupe arenavision.....svih jedanajst kanala koji za sad emituju su u HD i sve najbolje utakmice uredno pokrivaju.....isto tako imate sve ruske i ukrainske sportske kanale preko torent sajtova pa engelske sportske iz sky platforme.....sve u svemu vrhunski adon za pracenje sporta.....

Član
Učlanjen(a)
23.02.2011
Poruka
1.561
ko koristi XBMC pa da jos ne zna za ovo:
Kod:
http://serbianforum.org/threads/p2p-streams-addon-acestream-and-sopcast.491693/

ovo je fenomenalna stvar...ja sam prepodne testirao i vrlo sam odusevljen....unutra imate torent i sopcast strimove u zaista odlicnoj kvaliteti....posebno da naglasim sopcast strimerje iz spanjolske grupe arenavision.....svih jedanajst kanala koji za sad emituju su u HD i sve najbolje utakmice uredno pokrivaju.....isto tako imate sve ruske i ukrainske sportske kanale preko torent sajtova pa engelske sportske iz sky platforme.....sve u svemu vrhunski adon za pracenje sporta.....
ima sve a kod mene nece da radi na XP neznam sta nevalja

Učlanjen(a)
22.04.2013
Poruka
728
Kod T2 liste ima samo sportklub 1 i 2...ovo je sto se sporta tice najlosija slovenacka lista....vrh liste su Amis i Siol ali to je malo teze dobiti ili pronaci.....
Nije problem pronaci samo me zanim kako da ti linkovi rade a da ne koce testiro sam par Siol proxya ali koci dok T-2 radi dobro vecinom osim vecernji sati kod Siol je drukciji Multicast address od proxya i ogranicen je na tri korisnika
#EXTNAME:XYZ TV (xDSL) /udp/232.4.1.1:5002
#EXTNAME:XYZ TV (optika)/udp/232.2.1.1:5002
samo sa jednim proxyom sam uspio jedan program pronaci da ne koci takode neke proxy menjaju cesce

Natrag