Neobavezan komentar !!!
ahahahaha e svašta
e zaslužio si... al legendarni ban
ovo slika sa LCD-a? Priznaj da je lampaš i dobit ćeš daljinski za njega.
Legendarni BAN , e to nemože svako da dobije.....Hvala baš sam se oduševio.,miljeom sa tv brišem suze radosnice.
Dobro,dobro ,provalio si me da je lampaš, ali nije običan ovaj je J A P A N S K I
I imam daljinac koji fercera ODLIČNO,samo je potrebno sa tom žutom tipkom da pogodiš taster na TV (još uvek vežbam,dnevna soba mi je nekih 8 metara ,ali posle prvog vagona tipki naučio sam čak i u mraku da smanjim ton)
Japanac koji mi ga je prodao sa sve daljinskim
Znam da ćeš da pomisliš da je to kukuruz-to sam mu i ja rekao,ali me je ubedio da je to najnoviji model daljinskog,i otkud mi ideja da pomislim da je kukuruz...uvredio se.Kod njih u Japanu to raste na drvetu pirinča i uopšte ne liči čak je i žuta boja različita kod njih je žuta a ovo na slici je žuta. .Čak mi je poklonio i liniju za proizvodnju tih modela koju je kupio od nekog španca Vamos-Tamos.Po meni lepo izgleda ,valjda i radi,kompletna mala fabrika za proizvodnju najnovijih Ultra digitalno visokoučestalnih alfa beta gama jona ili skraćeno x daljinski,jedino je mali problemčić u pitanju nije mi baš blizu....Gvatemala je ali nema veze krenuću ja peške,pa kad stignem nastaviću ono što mislim da je biznis za 21 vek.
Verovatno će mi biti potreban partner pa ću da dam oglas da tražim visoko obrazovanog čoveka sa bar dva sprata škole.Može i da je odrastao blizu škole ali ta škola mora da ima barem 4 sprata i naravno visoko prizemlje.Ne bih da se upuštam u ovo sam ,pa ako si zainteresovan ti si ličnost,faca,"moćnik" primam te u multinacionalnu kompaniju ako doneseš preporuke od muž-a na Melanie Griffith (mask of Z...)
E da da nezaboravim pošto TV radi u 3D slici ,jel bi mogao nekako da mi dostaviš onaj tvoj konverter skriptu za KM player da ubacim u portabl verziju analognog konvertora koji "fejkuje" prisustvo 2D piksela u SQR9 D (korena iz 9).
Ako sve ovo ispuniš opraštam ti Ekran....Ću zatražim od kosoki da šilje putem emaila novi, da gi gu zamenuvam so šrafsigeri i švajs aparat.
Pošto je ovo sve tajna možda sam trebao da stavim u CODE da ne rade copy -paste ?!?
Ti odluči sigurno stanuješ bližu školi nego ja.