Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

LEGEND
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.431
koji je ovaj TAKOZVANI STRANAC a nalazi se na mojoj listi prijatelja MOLIM MODERATORE ILI KOGA VEC DA PROVERE KO JE TA OSOBA i koji je imao stari nik

Mislim da je iz Rumunije.

Ima i kod mene neke nikove, prijateji a ja ih nikad nisam prihvatio! To se desilo prilikom migracije sa vBull na XenForo platformi, neki (ne svi) nikovi koji su posetili tvoj, moj profil na stari vBulletin automatski su prebaceni kao prijatelji! Nista strasno jednostavno mozes da ih otstranis sa trvoje liste.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Moj deo sam odradio

Pogledajte prilog 48119

Sad ti hehehehehe........i samo da znaš da LCD TV nije izdržao ovakvu torturu,Dodješ mi TV

Pogledajte prilog 48118

ahahahaha e svašta :D e zaslužio si... al legendarni ban :D ovo slika sa LCD-a? Priznaj da je lampaš i dobit ćeš daljinski za njega. :D

stick.png

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
sve unistrim liste koje su postavljene ovdje zadnjih ,3,4 dana nijedna vise neradi ,toliko o zastiti i hide post

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
So, Romanians are not welcomed here, I suppose ...
Da pisem srpski, razumes, nema potrebe ovo "suppose" ;) Svi su na ovom forumu dobrodosli, i mladi i stari i srednjih godina i zene i muskarci i stranci i okolina, ma ceo svet :) tako da naravno i ti si dobrodosao, samo u koju si grupu od ovih, to ti znas...(a mozda i jos neko ;) ) Pozz i uzivaj na forumu, jedan je SerbianForum

Natrag