Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
08.10.2010
Poruka
316
čujem da se neko žali što objavljujem sbb ,kome smeta neka negleda . to što ste dobivali liste sa mog naloga nije vam smetalo . dok se nerasčisti to sa objavljivanjem listi exyu ,ja ču da objavljujem. može svaka t2 da se stavi a ni u hide nije postavita ,samo zato što je slovenska ,a ima i dosta drugih koje uničavate što tako stavljate da mogu drugi prosledit dalje. zadnji put bila jedna sa strimom flopi sa arenama pinkovima isto vrlo dobra ,pa ste ju sjebali ,kome u čast. ja imam dosta strimova i nije me briga ako uništavate al me muči ono što nije za sve jednako . zaboli me za ove ruske strimove na 101 način. možete jih svuda da okačite ,al ono što je od exyu treba napravit zaštitu ako več mora bit za sve exyu liste ne samo za određene ,ima nas svih nacija ovde.

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Ono o cem sam pisao ako imate i cuvate sto dobijete znaci moze da traje jako dugo evo jedan primjer ovo nije sad slikanje za hvaljenje nego samo dokaz da traje kod mene oko 4 mjeseca
HBO HD.png
SPORT PLUS HD.png
PLANETA HD.png

nama dragi bugari bez njih nista :mig:

Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
Nije vazno ko mi je sta dao i sa kojih foruma,sve pohvale za prave majstore sa ovog foruma ali ima ljudi koji znaju i van ovog foruma da rade dosta stvari i koji nesebicno pomazu.

Samo ne znam ko ti dade adon za xbmc

Gde cu ga sam sklapati to se dobije na razne nacine ali live u vlc se mora dekriptovati bar mi je tako receno kako je provaljeno.

Nemojte na private traziti ni adon za xbmc sto vuce epg ni sbb live ni nista jer to se ne daje.

Poslednja izmena:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Nije vazno ko mi je sta dao i sa kojih foruma,sve pohvale za prave majstore sa ovog foruma ali ima ljudi koji znaju i van ovog foruma da rade dosta stvari i koji nesebicno pomazu.

Gde cu ga sam sklapati to se dobije na razne nacine ali live u vlc se mora dekriptovati bar mi je tako receno kako je provaljeno.

Nemojte na private traziti ni adon za xbmc sto vuce epg ni sbb live ni nista jer to se ne daje.
A ti jedva docekao da se javno pohvalis.

Natrag