Član
- Učlanjen(a)
- 11.11.2012
- Poruka
- 2.164
Meni novi teldunet od denisa nece nijedan kanal, pa ni bein sport kanali. Mada izbacio je on pre neki dan bein sportove posebno od teleduneta, malo drugacijeg oblika kolikoJos kad bi Bein sport radio na teledunet bilo bi super .
Kao sto rece neko, samo sa ovim podatkom ne mozes jer mnogo kanal u raznim listama stoji na ovom udp, pogotovu posto je 239 u pitanju. Kazi koji je kanalDa li neko ima udp server, preko kojeg bih mogao da gledam kanal
server/udp/239.13.1.13:5000
Hvala
Uopste ne mogu da zamislim da je ovako nesto moguce. Prvo jer na jednomA, moze li se sa poznatim udp-om traziti server na kom on radi ?
Ovo je NightWolf koliko znam napravio i izbacio na forum da se automatski menja hash, kod nekih ide kod nekih ne. Nije mi jasno sta uopste on zeli, takodje ne razumem pitanje, ali ako misli da se u sam link, tj samu listu integrise procy, to je moguce, samo to do sad niko nije ni trazio.Koja je ovalista? to nezavisi od nikog od nas ako je vlasnik postavio proxy header referer tu nema pomoci mora proxy hash je nesto drugo, ako sam dobro razumeo pitanjeKod:http://epg.serbianforum.org/xxxxxxxxxxxxxxxxx.m3u
U odgovoru koji mu dajes, kazes da ti obrisu post e ovo jos nisam video, originalan sihaha obrisite ovaj moj odgovor posle
support call center radi do 22:30
Ovo ovako komentari i slicno ima posebna tema, tamo se dozvoljava "chat" u granicama, nema potrebe da se ovde puni i molim prvog moderatora koji udje da sto treba premesti, sto ne treba obrise. I jos jednom apelujem da se ubuduce ovde postavljaju samo streamovi za sto je tema i namenjena.
Server restartujes ako je prepunjen, kao sto je slucaj sa t2 slo i jos nekim listama gde je broj korisnika ogranicen (3 uglavnom). kad restartujes ti izbacis nekog ko gleda i onda upadnes na njegovo mesto. Samo moras biti brz.Udp - pa taj server sto imas saznas koja je lista u pitanju i onda nadjes neku listu na netu tu koja je istekla i samo u notepadu zamenis stari server sa novim. Drugi nacin je skeniranje u simple tv pleyeru, naravno ima i raznih drugih nacina ali ovo su najrasprostranjeniji.Zasto moram da restartujem server? Kako da dobijem udp adrese ako imam status adrese?
Pozz svima