Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Obrni-okreni, kakva god pravila bila uvjek ce se naci neko kome ne odgovaraju. Po meni je najbolje da se sva pravila ukinu (sem nekih osnovnih pravila foruma), ipak je ovo internet i nemoguce je spreciti slobodu govora, pisanja, objavljivanja listi,...ili cega vec. Sto se vise pokusava nametnuti neko pravilo, to je vise usijanih glava koje ce rusiti ta pravila pa makar na svoju stetu. Mislim da tu situaciju najbolje oslikava jedna rijec a zove se INAT.Da malo ohladimo od rasprave... , Alex79 i Salcue, nije bitno da li je nesto cije ima dosta njih koji ne znaju naci ove nastavke i zato sam ih ostavio, ne skode, a mogu korisititi....
Greskac, dosta stvari si rekao, ali poenta je jednostavna, lista se moze ugasiti i bez Serbian Foruma, dovoljno je postaviti na groblje za liste ili kao sto ti rece da si primetio da kada nesto stigne na FB, odmah staje. Tako da zabrana postavljanja bi bila besmislena, ali ako vec postoji zelja za tim, kao sto @Che_Guevara007 mozete otvoriti temu ovde, pa neka se clanovi izjasne. U poslednje vreme dosta clanova je izrazilo svoje nezadovoljstvo pravilima, pa eto prilike da se malo vise uradi po tom pitanju. Konacna svrha nece biti postignuta, jer kao sto rekoh nazalost postoje uvek nacini da se ugasi neka lista, ali ako ce clanovi foruma biti zadovoljniji, predlozite sta vam se ne svidja i sta bi se trebalo menjati...
================================================================
Ajde da malo i ja doprinesem, ponekad, je nemoguce pristupiti web interfejsu, ali je moguce gledati kanale, pa se onda ne moze skinuti lista, ali se moze isprobati adresa na vise lista, pa neka mozda i ide Drugi nacin je unosenje ip adrese u dreambox addon na xbmc...
Izvinjavam se clanu Alex79, greskom sam spojio postove njegove sa drugim postom, pa ih zato nema...
Iskreno kao da si mi uzeo rjeci iz glave apsolutno podrzavamObrni-okreni, kakva god pravila bila uvjek ce se naci neko kome ne odgovaraju. Po meni je najbolje da se sva pravila ukinu (sem nekih osnovnih pravila foruma), ipak je ovo internet i nemoguce je spreciti slobodu govora, pisanja, objavljivanja listi,...ili cega vec. Sto se vise pokusava nametnuti neko pravilo, to je vise usijanih glava koje ce rusiti ta pravila pa makar na svoju stetu. Mislim da tu situaciju najbolje oslikava jedna rijec a zove se INAT.
A one koje nisu bile javne???Stvarno vas ne razumem pa sve liste sto su bile javne rade
Ja ne znam kako tebi zapala bas lista sto ja postavio da ti smeta ne znam kako ti nije smetalo sto postavio Ilija mozda ne mozes jos da prebolis onu rfokus listu kad sam postavio kad si digao galamu mada kako kazes ako vec imas sta da gledas nemas sta da se sekiras samo ne daj boze da imas onaj bh ott sto vise ne ide live e tu je vec problemNe treba ni meni nista kao sto sam vec rekao, dobar covek dao, hvala mu do neba, zna on ko je. Mesecima nisam nista prekopirao odavde, necu da se mucim i nerviram jer ce da nestane dok trepnes. Ali prvi bih glasao da se stavi zabrana na sve domace liste jer ne vidim svrhu da se stavljaju jer ne traju. Vec za 10 minuta ce da budu na onom sajtu, ziv bio pa video. Ovo pisem zbog onih koji ne mogu da dodju do lista sem da im neko da ali ne javno.
Lepo sto svi hoce da pomognu drugima ali rekao sam vec kako se to radi. S druge strane, te zastite HPOST su smesne i od njih nikakve koristi, udjes preko Tapatalka i sve vidis pa makar bio HPOST 5000.
I opet cu se vratiti na to da niko nece javno da da nista svoje zato se liste i ponavljaju, eno ona Elta lista, imaju je svi zivi, radi 3 dana, ne radi 10 ili mesec, pa cim proradi odma se kaci na forum. Zasto? Da stane jednom zauvek? Mislim da je sve sto je postavljeno od domaceg vec postavljano i sada ide "repriza". E pa ako vec hocemo da traju onda treba lupati banove ko je postavi ponovo. Ako crkne pa proradi sledeci put onda ce manje njih da zna da radi, mnogi ce i da zaborave. Ali se nece 100 puta pojaviti na forumu.
I koja je razlika sad sto ce neko odavde da prekopira na svoj sajt, forum i sto je ovde vec objavljena? Kunemo one koji gase liste, prizivamo banove ako se sazna ko su i slicno, a ovo je zivi primer da mi sami doprinosimo tome. Svi kao "Hoce pomognu", a ovde se ganjaju zahvalnice i VIP/Urednik statusi a na tim drugim sajtovima se juri poseta.
Naravno, dok sam ovo pisao jedna je vec ugasena. uzeo sam link samo da proverim i nisam se ni iznenadio.
A te rade besprekorno kao i uvekA one koje nisu bile javne???
Pozdrav
Slazem se u potpunosti a da ima i vise od tog to znas i sam jer ih ti prvi imas to znam milion na 100 ... zato se ne sekirajte clanovi foruma jer postoji toga jako puno pa za jednu ili dvije liste manje vise vazno i nije sve u listamaTe rade besprekorno kao i uvek