Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Ja ovde neke ljude stvarno ne mogu da razumem!
Treba li da se postavljaju samo ruske liste da bi pojedinci bili zadovoljni? Koliko znam, zabrana na objavljivanje domaćih listi je uklonjena, ostalo je da se liste stavljaju u skrivene da ne bi svako mogao da pročita.
To što se dupliraju, to jeste za osudu nas koji ih postavljamo. Ja jesam pogrešio i rekao, pre par postova, da sam je ponovio zato što je dobra.
Što se mene lično tiče, ne morate postavljati niti jednu od listi. Imam (kao što sam već napomenuo) duo gold paket u sbb-u. Dobri ljudi su me naučili kako da dođem do dreambox-ova tako da sam i sa tim potpuno zaokružio potrebne sportske kanale.
Ima tu i MaxTV; polaris; Orange Bis francuski; španski D+; UK, DE i IT sky.... Dakle sve lige potpune.
A i kao imam vremena da ih gledam... Ponekad neki film ili serija, a za to je tu XBMC.

Postali smo kolekcionari: nekada smo skupljali sličice i značke, danas liste. Ali za razliku od tada kada smo se menjali, danas tuđe hoćemo, svoje ne damo!

Ne treba ni meni nista kao sto sam vec rekao, dobar covek dao, hvala mu do neba, zna on ko je. Mesecima nisam nista prekopirao odavde, necu da se mucim i nerviram jer ce da nestane dok trepnes. Ali prvi bih glasao da se stavi zabrana na sve domace liste jer ne vidim svrhu da se stavljaju jer ne traju. Vec za 10 minuta ce da budu na onom sajtu, ziv bio pa video. Ovo pisem zbog onih koji ne mogu da dodju do lista sem da im neko da ali ne javno.

Lepo sto svi hoce da pomognu drugima ali rekao sam vec kako se to radi. S druge strane, te zastite HPOST su smesne i od njih nikakve koristi, udjes preko Tapatalka i sve vidis pa makar bio HPOST 5000.

I opet cu se vratiti na to da niko nece javno da da nista svoje zato se liste i ponavljaju, eno ona Elta lista, imaju je svi zivi, radi 3 dana, ne radi 10 ili mesec, pa cim proradi odma se kaci na forum. Zasto? Da stane jednom zauvek? Mislim da je sve sto je postavljeno od domaceg vec postavljano i sada ide "repriza". E pa ako vec hocemo da traju onda treba lupati banove ko je postavi ponovo. Ako crkne pa proradi sledeci put onda ce manje njih da zna da radi, mnogi ce i da zaborave. Ali se nece 100 puta pojaviti na forumu.

I koja je razlika sad sto ce neko odavde da prekopira na svoj sajt, forum i sto je ovde vec objavljena? Kunemo one koji gase liste, prizivamo banove ako se sazna ko su i slicno, a ovo je zivi primer da mi sami doprinosimo tome. Svi kao "Hoce pomognu", a ovde se ganjaju zahvalnice i VIP/Urednik statusi a na tim drugim sajtovima se juri poseta.

Naravno, dok sam ovo pisao jedna je vec ugasena. uzeo sam link samo da proverim i nisam se ni iznenadio.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Da ne bude da samo kopiram tuđe, a svoje ne dam... sad će malo da kačim svašta nešta dobro.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Ne treba ni meni nista kao sto sam vec rekao, dobar covek dao, hvala mu do neba, zna on ko je. Mesecima nisam nista prekopirao odavde, necu da se mucim i nerviram jer ce da nestane dok trepnes. Ali prvi bih glasao da se stavi zabrana na sve domace liste jer ne vidim svrhu da se stavljaju jer ne traju. Vec za 10 minuta ce da budu na onom sajtu, ziv bio pa video. Ovo pisem zbog onih koji ne mogu da dodju do lista sem da im neko da ali ne javno.

Lepo sto svi hoce da pomognu drugima ali rekao sam vec kako se to radi. S druge strane, te zastite HPOST su smesne i od njih nikakve koristi, udjes preko Tapatalka i sve vidis pa makar bio HPOST 5000.

I opet cu se vratiti na to da niko nece javno da da nista svoje zato se liste i ponavljaju, eno ona Elta lista, imaju je svi zivi, radi 3 dana, ne radi 10 ili mesec, pa cim proradi odma se kaci na forum. Zasto? Da stane jednom zauvek? Mislim da je sve sto je postavljeno od domaceg vec postavljano i sada ide "repriza". E pa ako vec hocemo da traju onda treba lupati banove ko je postavi ponovo. Ako crkne pa proradi sledeci put onda ce manje njih da zna da radi, mnogi ce i da zaborave. Ali se nece 100 puta pojaviti na forumu.

I koja je razlika sad sto ce neko odavde da prekopira na svoj sajt, forum i sto je ovde vec objavljena? Kunemo one koji gase liste, prizivamo banove ako se sazna ko su i slicno, a ovo je zivi primer da mi sami doprinosimo tome. Svi kao "Hoce pomognu", a ovde se ganjaju zahvalnice i VIP/Urednik statusi a na tim drugim sajtovima se juri poseta.

Naravno, dok sam ovo pisao jedna je vec ugasena. uzeo sam link samo da proverim i nisam se ni iznenadio.
Pročitaj malo pravila, niko nije postavio ništa što je zabranjeno. O kakvim banovima pričaš.

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Pitanje za urednike apropo nettv liste:
sme li da se objavi lista kanala bez IP i lozinke???

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Jedino nettv lista, nista u vezi nje se ne sme nikako objaviti i za tu objavu ide kazna.
Sve ostalo je dozvoljeno objaviti ako se ispostuju pravila!

Pokusavam da razumem clanove koji se bune i zaista ne mogu da razumem, izvinjavam se zbog toga. Lepo pitam, koje pravilo je prekrseno prilikom objave? Daj recite i da kaznimo toga!
Koliko viidm vama se ne svidjaju pravila na forumu? Pravila su pravila, u delu predlozi za forum (gde verujem da nikada niste usli) postavite vas predlog i onda ce administracija to razmatrati.

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
to sto ti postavljas su prazne liste,neznam koja je svrha toga kad je nesto prazno?

Mozda zbog spiska kanala, nekog moze zanimati..

Pročitaj malo pravila, niko nije postavio ništa što je zabranjeno. O kakvim banovima pričaš.

Mogao bi i ti malo citati sta neko napise a ne odma skakati ko oparen da citiras nekog a post nisi ni razumeo. Gde je tu logika? Necu da se prepirem po forumima, uzivaj. Ali kad sam vec pisao, da ti i objasnim ono sto ocigledno nisi razumeo. Lupnuo bih ban svakom ko okaci vec okacenu listu, eto toliko.

Ovde glavni izgovor je: "Sve je uradjeno po pravilima", pa hajde da se dogovorimo menjamo pravila kad vidimo da ne valja. Forum nije moj i necu sam nista da pokusavam da izmenim ali mu zelim sve najbolje, mejdutim ovo sada kako je, ne funkcionise, jer sta god pricali vise lista je ugaseno na ovaj nacin nego sto se okaci po drugim forumima ili sajtovima, o FB da ne govorim.

Poslednja izmena:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Mozda zbog spiska kanala, nekog moze zanimati..

Mogao bi i ti malo citati sta neko napise a ne odma skakati ko oparen da citiras nekog a post nisi ni razumeo. Gde je tu logika? Necu da se prepirem po forumima, uzivaj. Ali kad sam vec pisao, da ti i objasnim ono sto ocigledno nisi razumeo. Lupnuo bih ban svakom ko okaci vec okacenu listu, eto toliko.

Ovde glavni izgovor je: "Sve je uradjeno po pravilima", pa hajde da se dogovorimo menjamo pravila kad vidimo da ne valja. Forum nije moj i necu sam nista da pokusavam da izmenim ali mu zelim sve najbolje, mejdutim ovo sada kako je, ne funkcionise, jer sta god pricali vise lista je ugaseno na ovaj nacin nego sto se okaci po drugim forumima ili sajtovima, o FB da ne govorim.
Momče, napraviš svoj sajt, zovneš nas na pokrivanje, mi ponesemo po flašu rakije, dobro se ponapijamo a kad pretjeramo ti nas izbaciš. Ti monolozi ne vode ničemu, ako znaš bolje evo ti savjeta.

Natrag