Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Koliko mogu da zakljucim iz tog posta ti si taj koji ne zna bolje ali kao sto sam vec napisao, ne zelim da se prepirem sa takvima kojima je osnovni argument: "Napravi bolje, uradi bolje..". Pozz

Učlanjen(a)
17.01.2014
Poruka
1.189
svaki covek na planeti ima svoje licno pravo na slobodno izrazavanje
zato uzivajte u onome sto imate ili kopirate za par dana sve ce da nestane
kao i sto je doslo pozdrav svima idem ganjati rezervne ip adrese od ovo sto ce da pukne za koi dan:)
a za post sto nema ono zapirke tacke i druge raspolozljiva sretstva nemojte se brinuti kad citate ovo sami sebi dajte malo odmora
citat mada neznam sta znaci to (SMO NAJACI OPSTAJU TAKAV JE ZAKON PRIRODE)

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
svaki covek na planeti ima svoje licno pravo na slobodno izrazavanje
zato uzivajte u onome sto imate ili kopirate za par dana sve ce da nestane
kao i sto je doslo pozdrav svima idem ganjati rezervne ip adrese od ovo sto ce da pukne za koi dan:)
a za post sto nema ono zapirke tacke i druge raspolozljiva sretstva nemojte se brinuti kad citate ovo sami sebi dajte malo odmora
citat mada neznam sta znaci to (SMO NAJACI OPSTAJU TAKAV JE ZAKON PRIRODE)
Da te nema trebalo bi te izmisliti
A citat je bas dobar, nebitno sta znaci :roll:

Član
Učlanjen(a)
27.05.2013
Poruka
53
pozzz svima.jbg ne nagura ovih ''100 or greater'' a vidim neke domace liste se objavljuju pa ako tko hoce da mi posalje na pp,hvala unaprijed.ne moram napominjati da liste cuvam u povjerenju

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
Upravo si Sota, ja sam vec odavno zaobiso liste i za 4 kavice mjesecno gledam sve:)tease:) i ne zezam se sa listama.Sada gledam vise ovako sam samo trazio, ali sve je kratkog daha.

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
@aleks79
Apropo tvog komentara da ne znaš svrhu postavljanja nepotpunih listi:
Smatram da je ovako bolje nego sa ubačenim IP adresama.
Zašto???
Pa naravno da je lakše kada je sve servirano - imaš gotove strimove i uživaš. I onda pukne IP (nebitno iz kog razloga) i ponovo moljakanje ljudi da ti neko udeli neku listu.
Ovako, malo se pomučiš (kao i mi svi koji skeniramo) da dođeš do dobrog IP-a, a kad pukne IP, a ti ponovo preskeniraš i opet imaš listu koja radi.
Do nekih od ovih listi je nekome teško doći - nekome je lako. Ovo je mala pomoć onima koji ne znaju ili ne umeju da dođu do strimova. Za ostalo, tj IP adrese, pretresite ovaj forum. Na njemu nema šta nema objašnjeno. Urednici i moderatori su se baš potrudili da nama svoje znanje nesebično prenesu.

Natrag